Arkiver

BusinessE-handelNyheder

E-handels platformen Magento Go og Prostores lukker ned

D. 1 juli meddelte e-handels platformen Magento, som ejes af eBay Enterprise division, at Magento Go og Prostores lukker ned pr. 1. Februar 2015. Kombineret omfatter de to produkter omkring 10.000 online forhandlere, som nu skal have flyttet deres sortiment til andre platforme eller en anden form for Magento løsning.

Magento Go og Prostores er designet til at nå små og mellemstore online forhandlere. Magento har meddelt kunderne via e-mail, at beslutningen om at lukke disse to produkter ikke var en nem beslutning, og de forstår at nyheden måske ikke vil blive vel modtaget. Virksomheden har dertil også meddelt at de to produkter først lukker ned den 1. februar 2015, lige efter den travle jule sæson – indtil da vil de fortsætte med at “drive og udføre normal” kundesupport.

Mark Lavelle, SVP, for produkt og strategi udvikling forklarer at “skiftende krav for markedet” var en væsentlig faktor i beslutningen om at lukke de to Magento løsninger ned, og at de nu hovedsageligt vil fokusere på Magento Enterprise Edition og Magento Community Edition.

[quote_box_center]“De to løsninger er designet og velegnet til at støtte og levere bedre løsninger til små og mellemstore online forhandlere, så de bedre kan trives i det foranderlige og stadig meget konkurrencepræget e-handels landskab.” Mark Lavelle[/quote_box_center]

Magento Community, open source-versionen af Magento platformen sigter generelt efter større forhandlere, som har brug for mere fleksibilitet med deres kodning. Og selvfølgelig, Enterprise Edition, som navnet antyder, er ikke rettet mod mindre butikker, men snarere dem med en millionomsætning i online-salg.

Virksomheden Magento vil fremover fokusere på deres kerne produkt, og levere bedre løsninger til de forhandlere som har brug for skalerbarhed og fleksibilitet.

[quote_box_center]“As a business, we are focusing on our flagship products, Magento Enterprise Edition and Magento Community Edition, as well as developing the next generation of our platform, Magento 2. Our range of solutions gives us the power, flexibility, and features to serve businesses of all sizes, from small and medium businesses, to enterprises with hundreds of millions in online sales. This will allow our fast growing merchants to prosper in the evolving eCommerce landscape.” Magento, Marketing Team.[/quote_box_center]

Vil du vide mere om Magento, kan du glæde dig til vores kommende artikelserie omkring Magento, og hvad alle eksperterne har at sige om platformen, produktet og løsningerne.

Skriv et svar