Arkiver

E-handelNyheder

Ny e-handelsplatform vil tage kampen op mod Lauritz.com og DBA.dk

Handelsplatformen Everclassic.com fokuserer på klassikerne med sjæl og historie, uanset pris eller designer, og teamet har allerede, før de gik online sikret sig en vigtig investor. Nu er de klar til at tage kampen op mod de helt store konkurrenter på brugtsalgsmarkedet.

everclassic rasmus

Rasmus Warnke Nørregaard er manden med idéen bag handelsplatformen Everclassic.com, og han har i samarbejde med Peter og Jacob Kam satset alt i kampen mod handelsplatforme som Lauritz.com og DBA.dk i håb om at skabe en platform med fokus på køb og salg af møbler, brugskunst og design.

Fra idé til opstart
Rasmus har i mange år arbejdet i auktionsbranchen, han blogger om kunst og møbler og er ligeledes kendt fra programmet “Sæt pris på dit hjem” på TV2. Kærligheden til møbler og kunst gennemsyrer hans hverdag og lysten til at åbne en handelsplads har ifølge Rasmus selv altid været der. Nu manglede der bare nogle at dele eventyret med og valget faldt på Peter og Jacob Kam, der deler passionen for projektet.

“Der gik mange møder, før vi snakkede økonomi. Vi kunne slet ikke lade være med at drømme og snakke ekspansionsplaner og alt muligt andet. Det var et godt match fra start,” udtaler Rasmus Warnke Nørregaard til Trendsonline.dk.

Effekter med sjæl og historie
Kunsten er at begrænse sig, og det at holde sig til netop effekter med sjæl og historie skal differentiere dem fra de mange eksisterende platforme – der ifølge Rasmus selv satser for bredt.

Læs hele indlægget på Trendsonline.dk her.

 

Skriv et svar