Arkiver

Nyheder

To måneders iværksætteri med et twist af reality-liv

Hvad sker der når man sætter et hold af iværksættere under samme tag i 2 måneder uden afregning, med fri adgang til råd og vejledning fra op imod 50 mentorer. Det har projektet tre-to-en.nu fået funding til at finde ud af.

Serieiværksætteren Jonathan Løw kendt fra blandt andet Listen Louder, er manden med idéen bag dette projekt og har nu med 100.000 DKK i støtte fra Erhvervsstyrelsen realiseret projektet. De aspirerende iværksættere bliver efter endt ansøgningsfrist vurderet og sammensat i hold, og kan i løbet af de 2 måneder de flytter ind sammen, med start 1/10, nyde godt af erfaringerne fra de 50 mentorer der står til rådighed.

Jonathan Løw“For 5-6 år siden hørte jeg for første gang historien om Ferrari-iværksætterne i Silicon Valley. De unge håbefulde iværksættere som gik fra dør til dør hos rigmændene, og spurgte om de måtte låne deres boliger mens familierne ferierede. Det lykkedes at finde et sted for de unge iværksættere, og da de så havde det på plads gik de efter at lave en aftale med den lokale Ferrariforhandler, de får lov til efter noget forhandling, at låne en Ferrari så de kan møde standsmæssigt op til deres møder. Hvorvidt dette er en historie eller sandhed, melder fortællingen intet om,” men deres anderledes, skæve og lidt vilde fremgangsmåde vækkede noget i Jonathan Løw allerede dengang, fortæller han til Trendsonline.dk.

Han kom til at tænke på historien, da han kom på projektet tre-to-en.nu. Han tænkte, at vi herhjemme også har brug for noget mere nytænkning, vildskab og innovation.

“Hvis man sørger for, at alle de vigtigste ting i forhold til miljø, logi, sparring og erfaring er på plads, og så derefter sammensætter et godt hold af nytænkende ildsjæle, så må man da kunne skabe noget, der sparker røv,” udtaler Jonathan Løw.

Væk fra normen

Idéen til tre-to-en.nu bunder ligeledes i lysten til at prøve noget helt nyt på dansk grund. Og dette initiativ har som allerede nævnt rejst støtte i form af et sponsorat på 100.000 fra Erhvervsstyrelsen, og udover det er der en hel række af kompetente sponsorer tilknyttet, alle spændte på hvad dette tiltag med 2 måneders bofællesskab kan udmunde i.

“Vi har enten kontorfællesskaberne, hvor folk sidder sammen, men jo reelt har hver deres agenda. Så har vi Nest Copenhagen, hvor iværksætterne lever sammen, men igen arbejder på deres egne virksomheder som det primære. Og så har vi start-up weekends, hvor man godt nok går sammen med hver sine kompetencer, men kun har den weekend og så siden hen slippes løs for sig selv,” siger Jonathan Løw

Læs mere om NEST Copenhagen: Iværksætter-reden åbner for ny ansøgningsrunde.

3 lokationer i Danmark

Projektet har premiere den 1. oktober, hvor de håbefulde innovatorer flytter ind i lejlighederne på henholdvis Sjælland, Fyn og i Jylland, og de lejligheder skal være deres hjem og arbejdsplads de følgende 2 måneder.

“Indtil videre har vi modtaget 40 ansøgninger. Jeg håber dog, at vi får langt flere – især også fra kvindelige iværksættere,” fortæller Jonathan Løw og fortsætter

“Vi skal have diversitet og forskellige typer ind i de teams, der skal arbejde sammen i lejlighederne. For det er tanken. Du kommer ikke med din egen idé, som andre så skal lave for dig. Du kommer med en vision, dine kompetencer, dit netværk og dit drive. Sammen skal I så skabe magien,” således udtaler Jonathan Løw til Trendsonline.dk

Idéen er, at den diversitet der kommer fra at samle så mange forskellige typer af iværksættere under et tag, skal skabe noget helt specielt. Vi her på Trendsonline.dk ser frem til at følge dette projekt tæt, og opfordrer alle ildsjæle der brænder for innovation og iværksætteri til at ansøge om en plads inden ansøgningsfristen 5/9, hvilket kan gøres via dette link.

Deltag og få adgang til erfaring i spandevis

Blandt de mange mentorer kan nævnes Morten Larsen, founder af Hungry.dk og administrerende direktør for Miinto.com, serieiværksætter og foredragsholderen Casper Blom, Mike Radoor, den ledende co-founder af Miinto.com, samt founder og CEO af Billy’s Billing Toke Kruse.

 

tre-to-en.nu mentorer

 

Også Peter Inselseth Jørgensen, co-founder af EduKarma, har stillet op som mentor og bakker op om initiativet.

“Jeg skrev faktisk til dem og stillede mig selv til rådighed da jeg kunne se at andre unge seriøse iværksættere var en del af projektet, heriblandt Mike Radoor, Morten Larsen og Casper Blom. Ideen om at stille sin viden til rådighed og dele ud af sine erfaringer er jo essensen af EduKarma, så man kan ikke andet end at støtte op om tre-to-en.nu,” fortæller Peter Inselseth Jørgensen Trendsonline.dk.

Tre.to.en.nu tiltrækker mange flere spændende folk inden for alle brancher – mød dem alle her.

1 kommentar

Skriv et svar