Arkiver

Nyheder

Sidste chance for at deltage i startupkonkurrencen Guldæg 2014

Guldæg startup konkurrencen, hvor du har mulighed for at vinde anerkendelsen og en tur til Tel Aviv afsluttes i dag, så nu er det sidste mulighed for det er dig der bliver vinderen

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig så skynd dig ind på Guldægs hjemmeside og tilmeld din idé.

Er du dygtig nok og den kompentente jury med folk som Morten Wagner, Tommy Ahlers, Anette Nørgaard m.fl. vælger dig som vinder, får du mulighed for at besøge Tel Aviv, der som startup by ses som en af de mest fremadstormende, kun overhalet af San Francisco.

Note:
Hos Trendsonline.dk har vi tænkt utrolig meget på denne konkurrence og hvad der sker nede i Israel. Har iværksætteri noget med denne krise at gøre, ville et boykot af konkurrencen fra vores side, dommerne og de andre samarbejdspartnere betyde noget.

Vi vil danske startups det bedste og derfor tænker vi først på dem, redaktionen tænker selvfølgelig på den frygtelig krig og af de tabte liv. Men som medie er vores fokus at give de bedste muligheder for danske startups og bakker derfor stadig op om konkurrencen.

Og som alle andre håber vi også meget på, at der snart findes en løsning i Israel på den forfærdelige situation

1 kommentar

 • Kære Daniel,

  du har fuldstændig ret – man er nødt til at overveje det grundigt, for det er ikke uproblematisk. Personligt har jeg valgt stadig at være i juryen og holde key note speech på dagen. Her er min forklaring på hvorfor:

  Jeg finder situationen dybt problematisk, og jeg har det også, for nu at være helt ærlig, anstrengt i forhold til den politiske situation og så denne event.

  Jeg prøver dog at adskille tingene forstået på den måde, at den danske iværksætterkonkurrence handler om at hjælpe danske iværksættere, mens den internationale handler om, at dygtige iværksættere fra Israel og Danmark skal hjælpe hinanden til at blive endnu bedre.

  Naturligvis kan man argumentere for, at jeg på den måde tager politisk stilling, men det er det sidste jeg gør. Jeg tænker, at hverken de danske eller israelske iværksættere har nogen som helst andel i de tragiske og urimelige hændelser dernede. Derfor fokuserer jeg på det – velvidende at det ikke er uproblematisk.

  Hvis det at jeg trak mig som dommer i en konkurrence for iværksættere skulle kunne hjælpe på den ulykkelige situation dernede, gjorde jeg det naturligvis øjeblikkeligt. Desværre er det ikke tilfældet, og jeg vælger derfor at støtte op omkring danske og internationale iværksættere og deres positive drømme. Hvem ved – måske iværksætterne dernede og andre steder i verden netop er nogle af dem, som i fremtiden kan ændre på den ulykkelige situation og skabe nyt håb og nye drømme og ting at stræbe efter?

Skriv et svar