Arkiver

BusinessNyheder

Millioninvestering til den danske CrowdCurity sikkerhedsplatform

Danske CrowdCurity, platformen der via crowdsourcing forbinder virksomheder med sikkerhedstestere fra hele verden, har netop modtaget en investering på 1 million dollars.

Har man en online virksomhed, og ønsker at sikkerhedsteste denne mod truslen fra hackerangreb og lignende, så hjælper iværksættervirksomheden CrowdCurity med at fremskaffe de helt rette teknikere. Sikkerhed skal ikke kun være for store etablerede virksomheder, men være tilgængeligt for mindre, innovative udvikllingsteams og iværksættervirksomheder.

Dette er konceptet bag danske CrowdCurity, der netop har modtaget en investering, som er opnået via seed funding ledt af Tim Draper, far til Adam Draper – manden bag Boost.vc, acceleratorprogrammet i Silicon Valley, som CrowdCurity kom med i sidste år.

Blandt de andre investorer kan nævnes investeringsfonden Kima Ventures, Gerhard Eschelbeck, CTO hos Sophos, Dr. Fengmin Gong, medstifter og ledende kraft bag Cyphort, samt acceleratorvirksomheden 500Startups.

Crowdcurity_EsbenFriisJensenInvesteringen skal komme kunderne til gode

Teamet bag CrowdCurity består af Esben Friis­-Jensen, Christian Hansen, Jacob Hansen og Jakob Storm, der alle rev rødderne op for nogle måneders test-arbejde i Argentina sidste sommer, hvilket gav dem en plads i det fire-måneder lange accelerator-program Boost.vc, som ligger i startup mekkaet Silicon Valley.

Med denne funding vil CrowdCurity teamet udvide deres crowdsourcing sikkerhedsplatform. Ligeledes gør investeringen dem i stand til at fortsætte demokratiseringen af internet sikkerhedsmarkedet, ved at gøre det muligt for enhver virksomhedsejer, stor eller lille, at få den rette hjælp til en overkommelig pris.

”Vores primære opgave er at forbinde online virksomheder med dygtige sikkerhedsfolk fra hele verden, så nettet kan blive et mere sikkert sted for alle.” udtaler Esben Friis-Jensen, medstifter og CMO hos CrowdCurity.

Teamets arbejde med at gøre internettet til et mere sikkert sted at færdes, er noget de hos CrowdCurity sætter en stor ære i.

Læs om crowdsourcing her: Ny forening vil fremme crowdsourcing i Danmark

Opgradering af sikkerheden på nettet

I CrowdCurity teamet er man trætte af den typiske tilgang til internetsikkerhed, hvor kun de større etablerede virksomheder har ressourcer nok til at investere i sikkerhed. En gennemtestet internetsikkerhed på sin virksomhed, er noget alle skal have muligheden for at nyde godt af, det er visionen bag CrowdCurity og teamet har udviklet en løsning med deres platform, der rummer et crowdsourced netværk af sikkerhedstestere rundt om i hele verden, og opgraderede løsninger til den almene online virksomhedsejer gør forskellen på markedet.

“We are tired of security being something for enterprises and consultants in grey suits. It’s time to put some Web 2.0 into security, and show the people on the other end,” skriver CrowdCurity på deres blog, hvor kan læse mere om visionen bag CrowdCurity platformen.

Hvad acceleratorprogrammet i Silicon Valley har givet CrowdCurity

CrowdCurity_founders2

Boost.vc er drevet af Adam Draper, som er 4. generation af en familie, der bl.a. har investeret i Tesla, Skype og Hotmail. Acceleratorprogrammet tilbyder deres udvalgte deltagere housing, kontorplads og mentorship mod en mindre equity andel på typisk 6 %.

Boost.vc programmet har en forkærlighed for den digitale valuta Bitcoin, og de har udtalt, at de vil være med til at skabe 100 Bitcoin virksomheder over de næste 3 år. Og sikkerhedsløsninger til netop disse Bitcoin virksomheder er noget, de hos CrowdCurity går op i.

Læs også om Bitcoins i Danmark: Bitcoins og velgørenhed for kræftramte børn

”Med hjælp fra Boost VC’s gode brand og netværk, har vi været i stand til hurtigt at accelerere udviklingen af vores virksomhed i Silicon Valley, særligt indenfor vores fokus på at hjælpe bitcoin virksomheder med at forbedre deres sikkerhed,” fortæller Esben Friis-Jensen Trendsonline.dk.

Iværksættervirksomheden er kun omkring et år gammel, men har allerede arbejdet sig frem til en sikkerhedsløsning, som først Boost.vc så en mulighed i, og nu også blandet andet den aktive investeringsfond Kima Ventures og acceleratorvirksomheden 500startups.

Følg Crowdcurity på deres Facebook side eller på Twitter.