Arkiver

Nyheder

Tilmeld dig Guerilla Startup bootcamp i Odense

Vil du være med til at gøre en forskel nu eller i fremtiden? Guerilla Startup giver dig mulighed for at udvikle dit talent inden for innovation og entreprenørskab, i praksis og uden langsigtede forpligtigelser.

Du behøver ikke være iværksætter, så længe du har lysten til at blive bedre til at eksekvere på ideer og gøre dem til virkelighed. Mantraet i Guerilla Startup er “at få gjort noget!

Det handler om at fejle hurtigt, lære af det og gøre det endnu bedre.

Ansøg om plads til eventet

Dedikation fra 22. august til 4. september

Guerilla Startup bootcamp’en ligger i perioden 22. august – 4. september og er tilrettelagt så der er plads til uddannelse ved siden af. Det bliver 14 ekstremt lærerige dage, der kræver en dedikeret indsats af alle deltagerne. Hvad temaet for bootcampen bliver og hvor i Odense C den bliver holdt offentliggøres i ugen op til eventet.

Guerilla Startup går i sin enkelthed ud på, at gå fra ide til launch på under 14 dage, og bygger på teknikker fra Lean Startup tankegangen.

“Vi skaber rammerne for at du som deltager kan udvikle dit talent mest muligt inden for innovation og entreprenørskab.”

Succeskriteriet er ikke udelukkende at skabe nye virksomheder og produkter, men at være med til at støbe fremtidens talenter, så de hurtigere og mere effektivt kan skabe værdi. Tilgavn for dig selv, din virksomhed eller nuværende eller kommende arbejdsplads.

Klik her for mere information om hvordan du kan være med til at udvikle dit eget talent: 1. Bootcamp: Let’s fucking do it Odense.

Skriv et svar