Arkiver

BusinessNyheder

Trendsales solgt for trecifret million beløb

Kundeservice

I dag offentliggjorde TV2 Finans at Danmarks største tøjbazar, Trendsales er blevet opkøbt af det schweiziske mediehus Tamedia, der i forvejen ejer MetroXpress i Danmark

Trendsales, er den største af sin slags indenfor formidling af nyt og brugt tøj samt diverse tekstil og elektronik kategorier. Trendsales der har mere end hver 10. dansker som kunde, skifter nu hænder til mediehuset Tamedia. Det erfarer TV 2 Finans.

Ifølge TV 2 Finans’ oplysninger har Tamedia købt 88 procent af aktierne for et ‘pænt’ trecifret millionbeløb. Det er et af de største internetsalg, der er set herhjemme, men der er dog langt op til det største danske salg: Karsten Rees salg af Den Blå Avis til ebay for 2,1 milliarder kroner, der fandt sted lige inden, finanskrisen brød ud i 2008.

Med købet får mediehuset adgang til en attraktiv målgruppe af yngre kvinder, der især bruger sitet. Et af den nye ejers mål er at starte Trendsales i Norge, Sverige og Schweiz.

Sælgerne er den tidligere QXL-ejer, Ricardo, som afhænder 70 procent af aktierne, mens stifterne af Trendsales, Bo Eriksen og Martin Falslev Andersen, sælger 18 procent af aktierne, men beholder de resterende 12 procent af aktierne.

Med købet er det schweiziske mediehus’ strategi om, at 50 procent af deres indtægter skal stamme fra onlineaktiviteter i 2016, rykket betydeligt nærmere.

“Vi er glade for at valget endte på Tamedia. Vi vil udvikle vores hjemmemarked i Danmark, men også hjælpe andre selskaber i forhold til know-how om online betalingsløsninger,” siger adm. direktør for Trendsales, Rasmus Goth Engel, til TV 2 Finans.
Kilde: Tv2 Finans

Historien er fra Shopsonline – niche nyhedsmediet fokuseret på e-commerce og webshops.

Skriv et svar