Arkiver

Nyheder

Direktøren af Bestseller køber WhiteAway

Administrerende direktør Anders Holch Povlsen og ejer af Danmarks største tøjkoncern Bestseller har investeret i WhiteAway.com og Skousen ved at købe 46,31 procent af selskabet.

WhiteAway Group står bag både den digitale hvidevareforretning WhiteAway.com og den fysiske hvidevarebutik Skousen. En del af selskabet er nu solgt til Anders Holch Povlsen, som er ejer og direktør i Bestseller.

Et samspil mellem nethandel og fysiske butikker

Tøjmærker som Vila, Only, Jack & Jones, Vero Moda og Selected har været med til at gøre Bestseller til Danmarks største tøjkoncern med over 3.000 butikker fordelt på 38 markeder verden rundt.

Anders Holch Poulsen påpeger at det nye ejeskab i WhiteAway Group er noget mangemilliardæren ser frem til.

”WhiteAway Group er en interessant virksomhed, der har skabt solide resultater inden for deres branche på ganske kort tid, og jeg ser et stort potentiale i deres forretningsmodel. Da de overtog Skousen, var de en ren online-forretning, og de har nu formået at skabe et samspil, hvor nethandel og fysiske butikker arbejder sammen til det bedste for kunderne,” udtaler Anders Holch Povlsen i en pressemeddelelse.

Fremtiden for WhiteAway Group

Udover selve arbejdet i Bestseller er Anders Holch Povlsen en aktiv spiller hvad angår investeringer i virksomheder, såsom Zalando, M & M og Nemlig.com og nu også i WhiteAway Group.

Selve kombinationen af fysiske og online butikker er en af grundene til, at valget er faldet på Anders Holch Povlsen som investor.

”Anders har en indsigt, som giver os nogle muligheder for at hjælpe med at udvikle forretningen. Han har dels forretninger i den fysiske verden, og så har han også en stor indsigt i nethandel med Asos, Zalando osv. Den kombination ser vi et stort potentiale i,” fortæller Johannes Gadsbøll, som er WhiteAways direktør og grundlægger til epn.dk.

Hertil bør det nævens at Johannes Gadsbøll deltog som gæstespeaker i årets TechBBQ til at dele ud af betydningsfulde erfaringer og personlige fortællinger.

For at læse yderligere om nyheden klik ind på shopsonline.dk.