Arkiver

Nyheder

Safary Berlin 2014 starter snart – tilmeld dig her

Safary Berlin er et stort to-dages event, hvor dørerne åbnes op for tech startups i Berlin. Sidste år var der omkring 100 virksomheder, inkluderende Google, Delivery Hero, Etsy, 6Wunderkinder og mange endte med at ansætte nogle af de mennesker som besøgte deres kontorer.

100 virksomheder, 140 events og over 1000 besøgende kan Startup Safary Berlin bryste sig af at have på programmet den 4-5 september dette år. Safary Berlin er et 2 dags event, hvor virksomheder åbner deres døre og inviterer folk til forskellige events, workshops, møder, BBQ, virksomhedsture og meget mere.

Tilmelding er gratis, men der vil være begrænsede pladser.

Tilmeld dig her.

Du kan se meget mere om programmet og de forskellige virksomheder som deltager lige her.

 

 

Skriv et svar