Arkiver

BusinessNyheder

Amerikanske Evernote nominerer danske Swipes som årets bedste startup

Evernote, der tæller over 100 millioner brugere, har nomineret den danske iværksættervirksomhed Swipes til årets bedste startup.

Den amerikanske digitale notesblok Evernote, med mere end 100 millioner brugere over hele verden, der dagligt organiserer sig og holder styr på noter, bilag og andre vigtige informationer, har gennem de seneste år vokset sig til en integreret del af mange brugeres digitale hukommelse.

En del af deres styrke er, at Evernote arbejder sammen med andre webtjenester og apps. Heriblandt den danske iværksættervirksomhed Swipes.

Læs mere om den danske app: Swipes vil gøre hverdagen lettere.

100.000 brugere på under et år
Swipes er en taskmanagement app, der hjælper brugerne med at komme til bunds i de daglige opgaver. Iværksættervirksomheden blev stiftet i juni 2013 af de fire foundere Kasper Pihl Tornøe, Yana Vlatchkova, og Stefan Vladimirov, og teamet på under et år hjulpet over 100.000 brugere i verden med at komme til bunds i deres daglige og ugentlige to-do lister.

Som iværksætter handler det om at finde de rette samarbejdspartnere, der kan skabe positive synergier. Dette har den danske iværksættervirksomhed Swipes gjort med deres samarbejde med Evernote.

En blåstempling
Som iværksætter handler det om at finde de rette samarbejdspartnere, der kan skabe positive synergier. Dette har den danske iværksættervirksomhed Swipes gjort med deres samarbejde med Evernote – og det er ikke hvem som helst, som den amerikanske virksomhed kommer til at arbejde sammen med, for det danske startup har på kort tid sat sig, som en dominerende spiller indenfor området “produktivitet”. På nuværende tidspunkt er Swipes den mest downloadede app på Apples Appstore i 146 lande.

“Vi stræber efter at blive centrum for daglige opgaver – uanset hvor de kommer fra! Evernote er vores første skridt hen imod denne vision, og vi er meget glade for at se det er blevet modtaget så godt,”siger Kasper Pihl Tornøe, administrerende direktør for Swipes.

“Traditionel daglig planlægning virker ikke. Vores opgaver er ikke på papir eller på en opgaveliste. De er e-mails, opkald, møder og noter. Vi lever i et virtuelt rod og at ryde op i dette har vi bygget Swipes, der vil samle alle opgaverne et sted og sætte dem i smart tidslinie, så de nemt findes og man har mulighed for handle på dem i forhold til deres prioritering.”

Hør medstifter Kasper Thornøe fortælle om udviklingen af Swipes i Trendsonline podcast #141.

En lille angel investering fra erfaren dansk iværksætter
Foruden at vækste voldsomt på et år har den nye iværksætter virksomhed allerede tiltrukket sig stor dansk og international bevågenhed. Dette mundede ud i en mindre investering fra den lokale iværksætter Kristian Ottosen der i 2009 solgte sin egen virksomhed til Adobe for et større millionbeløb. For Kristian Ottosen var det ikke en svær beslutning at investere i danske Swipes.

“Jeg har haft et godt øje til Swipes, siden de dukkede frem, og efter at have mødt det talentfulde team bag produktet, så var det en no brainer”, udtaler Kristian Ottosen og fortsætter,

“Der er investeret en mindre angel investeringsrunde, der skal sikre, at de har runway, indtil de skal fundraise til en serie A investering”, siger Kristian Ottosen afslutningsvis til Trendsonline.dk.

Danske Swipes er nomineret til årets bedste startup sammen med fem andre task management apps i kategorien startup. Andre kategorier er produktivitet, uddannelse, livsstil med flere.

 

For at hjælpe Swipes kan man stemme på dem her som årets startup.

Skriv et svar