Arkiver

BusinessNyheder

Dansk app runder 1 million downloads – i Danmark

Hvad, der startede som et kælder-projekt for to unge iværksættere, er nu blevet en af Danmarks absolut mest populære apps med flere end 1 million downloads, alene i Danmark.

App’en er stiftet af iværksætterne Christian Birch (25) og Morten Bo (24), mens Karsten Ree og Frank Ludvigsen (tidligere Den Blå Avis) er blevet en del af virksomheden, som har hovedkontor i København og 20 ansatte.

Læs hvordan det hele startede med to unge iværksættere: Nemme lokale tilbud med eTilbudsavisen

eTilbudsavis_appPlanlæg indkøb og find tilbud

At være den bedste shopping buddy, er app’ens mission. App’en er eTilbudsavis, der giver inspiration til indkøb gennem tilbudsaviser. App’en gør det muligt at søge efter tilbud i nærområdet og hjælper med at planlægge indkøb gennem smarte indkøbslister.

“MobilePay fra Danske Bank er muligvis den eneste app, som har formået at opnå samme mængde downloads. Vi er meget beærede over at være kommet med i den eksklusive klub for 1 million downloads i Danmark,” udtaler Christian Birch, medstifter af eTilbudsavis, og fortsætter

“Vi har kun set toppen af isbjerget og arbejder nu på at bringe eTilbudsavis-app’en til udlandet, hvor vi også vurderer, at brugerne vil have en god shopping buddy.”

Download appen til iPhone og iPad her

Nedsætter affaldmængden i Danmark

Sidste år kunne Trendsonline.dk fortælle, i alt 53.000 husstande havde tilmeldt sig “Reklamer – Nej tak”-ordningen hos Post Danmark i 2013, og mere end hver femte tilmelding til ordningen skyldes nu “eTilbudsavis”-app’en.

De nye brugere af app’en i 2013 sparede Danmark for 600.000 kg affald i 2013. eTilbudsavis fortæller, at det svarer til mere end en Airbus A380, som vejer 560.000 kg.

Læs om digitalisering af tilbudsaviserne: eTilbudsavisen nedsætter affaldsmængden i Danmark drastisk.

Flere downloads betyder forhåbentligt en endnu større nedsætning af affaldsmængden i Danmark.

etilbudsavid

1 kommentar

Skriv et svar