Arkiver

Events

International e-handels konference afholdes i København d. 14-15 okt.

Har du interesse for e-commerce, retail, tendenser og vækst? Så er eTail Nordic konferencen for dig. D. 14-15 oktober besøger store internationale virksomheder Radisson Blu Scandinavia i København, for at dele ud af deres mange års erfaringer inden for e-handel og retail.

e-Tail Nordic er en handels- og retail konference, som giver nordiske samt internationale retailere muligheden for, at få relevante værktøjer til, hvordan man kan understøtte en virksomheds fremtid bedst muligt. eTail Nordic søger ydermere for, at der bliver informeret omkring, hvordan man kan udvide en virksomhed internationalt, samt hvilke faktorer, der er gældende.

eTail Nordic finder sted d. 14 – 15 oktober på Radisson Blu Scandinavia Hotel, København

eTail Nordic giver dig derudover chancen for at møde og netværke med branchens internationale direktører, fra de 150 retailforhandlere, b.la. IKEA, ASOS, LEGO, BBC Worldwide, CDON.com. Se alle her[quote_box_center]”eTail er en konference, som jeg ikke ønsker at gå glip af. Konferencen er virkelig informativ, og giver en reel mulighed for at forstå, hvad retailere gør og hvorfor” – Don Nisbet, Head of Customer & Marketing Insight, Argos[/quote_box_center]

eTail Nordic fokuserer på de nyeste trends, virksomheds strategier samt de vigtigste tendenser indenfor e-handel og retail. Er du interesseret i dette, og sætter en ære i et indhold af høj kvalitet og verdensklasse netværk, så kan du tilmelde dig konferencen her.[quote_box_center]”eTail Nordic har et virkelig interessant sortiment af information, talere og leverandører, som tilsammen giver en bred forståelse for innovation i den online verden” – Hayley Meenan-Wilkin, Head of Web Operations, Tesco.com[/quote_box_center]Shopsonline giver dig lige nu chancen for at vinde en billet til konferencen, tilmeld dig Shopsonlines nyhedsbrev og du er automatisk med i lodtrækningen om en billet til eTail Nordic konferencen. (vinderen bliver offentliggjort d. 15 september 2014)

Hvis du vil have fingrene i en billet allerede nu, så kan du spare 10% med rabatkoden SHOPSONLINE10. Køb din billet her.

Skriv et svar