Arkiver

E-handelNyhederUdland

Zalando tester billedsøgning i mobil app

Zalando er nu i gang med at forbedre sig indenfor mcommerce. Zalando bestræber sig på at hjælpe kunderne med at finde tøj og stilarter, der matcher kundens ønsker og behov. Dette skal ske på baggrund af et nyt og innovativt tiltag, nemlig billedsøgning i Zalandos mobile app.

Zalando har valgt af sætte fokus på deres tyske marked, der siden 2012 har haft en app, der har gjort det muligt for tyske kunder at handle ved hjælp af mcommerce. Dermed er tyskerne også de første til at teste Zalandos nyeste tiltag.

Zalando har meldt ud at de ønsker at fortsætte bølgen og udvide til flere lande, hvilket allerede har resulteret i en ekspansion til det svenske marked. Det betyder at Zalandos fokus ligger i mcommerce og dermed videreudvikle på deres funktioner i Zalando app’en. Zalandos nyeste tiltag i forhold til deres eksisterende app er evnen til at søge efter produkter, ved hjælp af billeder man tager med sin smartphone.[quote_box_center]”Vi er konstant på udkig efter nye metoder og innovative løsninger for at hjælpe vores mere end 13,5 mio. kunder i Europa ved at tilbyde dem forskellige muligheder for at drage fordel af vores brede sortiment. Udover den klassiske tekst søgning og vores stregkodelæser funktion, har kunder har nu mulighed for at søge gennem billedet anerkendelse og finde tøj baseret på farve eller mønster.” – Carsten Ernst, Product Manager, iOS, Zalando.[/quote_box_center] IOS og Tyskland først ud

I første omgang tilbyder Zalando kun billedsøgning til Iphone brugere, men funktionen til Android vil være tilgængelig indenfor få uger. Testmarkedet Tyskland har været en succes og dermed har Zalando planer om at frigive funktionen på yderligere markeder.[quote_box_center]”Foto søgning giver vores kunder en ny og meget bekvem måde at handle online. Når de ser en stil de kan lide, til venner eller på gaden, kan de direkte vælge mellem lignende produkter i vores butik og købe dem uden at skulle bruge tid på at lede efter dem. Med denne innovative værktøj, vi noterer os, hvordan vores besøgende bruger Zalando.” – Daniel Schneider, leder af Onsite Customer Journey, Zalando.[/quote_box_center]

Billedsøgning Zalando

Skriv et svar