Arkiver

Nyheder

Billy´s Billing comeback

Billy, Regnskab, Toke Kruse, FintechBilly har indgået nye samarbejder i det nye år. Se hvilke herunder.

Nogle uger efter Dineros API-offentliggørelse, er den såkaldte shitstorm ved at blusse ned igen. Torsdag d. 24/7 måtte Martin Thorborg, Direktør for Dinero og dets udviklerteam offentligtgøre at de ellers lovede API-drømme til webshops ikke bliver en realitet. Derfor har mange webshop-ejere nu været nødsaget til at gå andre veje, eller tilbage til Billy´s Billing regnskabssystem.

Billy´s Billing blev stiftet tilbage i år 2007 af iværksætterne Toke Kruse og Sebastian Seilund. Helt fra begyndelsen har teamet bag Billy´s Billing brugt utallige af timer og resurser på at programmere en levedygtig og skalerbar service. Det hårde arbejde og de langvarige processer viser sig nu at bære frugt.

Efter Martin Thorborg´s udmelding omkring Dinero og dets manglende API-teknologi har ca. 400 virksomheder tilmeldt sig Billy´s Billing regnskabsprogram, som i resten af 2014 kun koster 1 krone. Hvis man tilmelder sig inden d. 15/8-2014.

martin thorborg  toke kruse

[quote_box_center]“Når vi udvikler og programmere moduler til vores regnskabsprogram, har vi taget os den tid det måtte tage, da vi ikke ønsker at stå i den situation som Dinero står i lige nu. Vores service skal virke uanset hvor stor brugerfladen er, og at programmere skalerbare løsninger, tager bare længere tid” fortæller Morten Fogde Christensen, administrerende direktør i Billy´s Billing.[/quote_box_center]

API-teknologien betyder for webshop-ejere at der er mulighed for at lave en integration med flere forskellige webshops, kassesystemer, lagerstyringssystemer og hvad man ellers måtte have brug for, for at holde styr på virksomhedens økonomiske aktiviteter.

Flere integrationer er på vej

Billy´s Billing arbejder nu på at lave flere integrationer med b.la.

 • Dandomain
 • Shopify
 • Shoporama
 • Woocommerce
 • Magento
 • POS-systemer
 • Danløn
 • Bluegarden

Der er allerede flere udviklere, som arbejder med API-teknologien og allerede nu kan kunderne benytte sig af Prestashop-integrationen og WordPress, men flere integrationer er på vej. Billy´s Billing har nemlig netop afholdt et lukket arrangement for udviklere, som skal udvide mulighederne for at integrere med Billy´s Billing regnskabsprogram, dog er det endnu ikke blevet offentliggjort hvilke integrationer der er i støbejernet, men vi kan nok forvente at der er flere integrationer på vej, som i højere grad kommer til at gavne webshop-ejerne.

[quote_box_center]”Vi arbejder udelukkende med skalerbare løsninger, og det arbejde vi laver i dag, virker også i fremtiden. Vores platform vil præstere optimalt uanset om der er 100 eller 100.000 brugere.
Vi kan også snart løfte sløret for en nyhed der vil gøre det endnu mere attraktivt for udviklere at integrere op imod Billy’s Billing” fortæller Morten Fogde Christensen.[/quote_box_center]

1 kommentar

 • Hos http://www.sesus.dk kunne vi godt bruge en integration, som gjorde det muligt, at annullerede ordre automatisk fik annulleret fakturaen/sat kreditnota ind i BillysBilling. Ligenu er det ikke muligt. Hver gang vi refunderer, annullerer, partielt refunderer noget af en ordre i vores Magento system, så skal vi OGSÅ aktivt ind og lave en kreditnota i BillysBilling, og dette er altså overhovedet ikke optimalt.

  Så jeg håber da at dette betyder, at de kigger på at gøre deres magento integration bedre, for de har jo allerede en integration med magento(bare en meget dårlig og simpel en).

  Mvh
  Jens

Skriv et svar