Arkiver

Nyheder

Billy´s Billing comeback

Nogle uger efter Dineros API-offentliggørelse, er den såkaldte shitstorm ved at blusse ned igen. Torsdag d. 24/7 måtte Martin Thorborg, Direktør for Dinero og dets udviklerteam offentligtgøre at de ellers lovede API-drømme til webshops ikke bliver en realitet. Derfor har mange webshop-ejere nu været nødsaget til at gå andre veje, eller tilbage til Billy´s Billing regnskabssystem.

Billy´s Billing blev stiftet tilbage i år 2007 af iværksætterne Toke Kruse og Sebastian Seilund. Helt fra begyndelsen har teamet bag Billy´s Billing brugt utallige af timer og resurser på at programmere en levedygtig og skalerbar service. Det hårde arbejde og de langvarige processer kan nu vise sig at bære frugt.

Efter serieiværksætter Martin Thorborg’s udmelding omkring Dinero og dets manglende API-teknologi har ca. 400 virksomheder tilmeldt sig Billy´s Billing regnskabsprogram…

Læs hele historien på Shopsonline.

Skriv et svar