Arkiver

Nyheder

Tillykke! Ladies First netværket fylder 2 år

I dag er det præcist 2 år siden at tre foretagsomme aarhusianske kvinder stiftede en Facebookgruppe og grundlagde et netværk for karrieremindede kvinder. Det har været 2 år med netværk, foretagsomhed og udvikling.

På Facebook skrev de i sin tid, ”Med netværket og dets aktiviteter ønsker vi at inspirere og motivere unge kvinder til at sætte mere i værk og forfølge deres ideer og drømme.”

Dette grundlag har First Ladies holdt fast i og de aarhusianske ladies kan dermed fejre to år med netværk, foretagsomhed og udvikling blandt aarhusianske kvinder.

Da vi startede netværket havde vi ingen anelse om, hvor det ville føre hen. Det var bare ét skridt ad gangen og lysten, der drev værket. Og jeg må indrømme, at jeg er ret stolt over, hvad det er blevet til, og jeg glæder mig helt vildt til at se, hvor partnerskabet med Maria og Frederikke fører os hen. De har ben i næsen, masser af idéer og pisse meget energi. Det er fedt, og det er lige det, Ladies First har brug for, for at tage det næste skridt,” fortæller Alexandra Balshøj til Trendsonline.dk.

Medlemmerne kan både i København og Aarhus forvente en masse spændende tiltag den kommende tid. I august 2014 rundede netværksgruppen i Aarhus 1.400 medlemmer, mens netværksgruppen i København tæller ca. 850 medlemmer – og der er dagligt nye ansøgninger om optagelse i de to grupper på Facebook.

Læs Alexandra Balshøj blogindlæg, hvor hun gør status over Ladies First.

2 år tidligere 

To år, 33 netværksmøder og rigtig mange blogindlæg senere, ser besætningen bag Ladies First lidt anderledes ud idag.

Ladies First 4

To af netværkets oprindelige stiftere, Marie og Maria, overlod i oktober 2013 ledelsen til medstifter Alexandra Balshøj, og i juni 2014, rekrutterede Alexandra to nye partnere; Maria Leerbeck i Aarhus og Frederikke Schmidt i København.

Læs hele historien om netværkets start og tre kvinders rejse.

Det nye hold, er alle iværksættere inden for meget forskelligartede brancher, og skal sammen sikre netværkets fremdrift og udvikling.

Udover det store gratis netværk og Facebookgruppen, manifesterer Ladies First sig i løbende åbne netværksmøder med en mindre entré, fx er der i Aarhus startet tre undernetværksgrupper – to for iværksættere (Ladies First Business) og én for kvinder der er ansat i virksomheder (Ladies First Career). Her betaler betaler medlemmerne for professionelt faciliteret netværk med andre ligesindede, der foregår på Ceres i Aarhus.

Kommende arrangementer i Ladies First:

  • Aarhus / 23. aug. 2014: PR-Seminar med Ladies First & Cille Veje Oplevelsesdesign, 35 pladser (link)
  • Aarhus / 28. aug. 2014: Ladies:Meet #16 – Kvinder og ledelse v/ Anne Glad og Anne Mette Zachariassen, 80 pladser – UDSOLGT (link)
  • København / 28. aug. 2014: Ladies:Meet #15 – Ladycool v/ Emilia van Hauen, 60 pladser – UDSOLGT (link)

Tilmeld dig Ladies First netværket på Facebook eller læs mere på websitet LadiesFirst.dk.

Skriv et svar