Arkiver

NyhederPodcast

Podcast #147 – Daniel Sim – PluginSEO

Så er vi tilbage. Der er gået tre måneder siden vi sidst publicerede et podcast, undskyld for det. Dette podcast bliver nummer et i vores efterårsserie hvor vi allerede kan åbne op for at vi har snakket med Mikkel Svane fra Zendesk, Martin fra Tradesales.

Daniel Sim, englishmen bosiddende i Aarhus, StartupCity. Her arbejder han på hans lille iværksættervirksomhed PluginSEO. Daniel har altid vist at han ville være iværksætter og efter at have været omkring en del andre projekter er han landet på rette hylde

PluginSEO er en webtjeneste der checker hjemmesider igennem ift. hvor gode de er rent SEO mæssigt, og forslår hvad man skal gøre for at det bliver bedre.

Lyt med i dette podcast med Daniel Sim fra PluginSEO

Podcast med Daniel Sim – PluginSEO

Skriv et svar