Arkiver

BusinessNyheder

InCover førende indenfor mobil & tablet tilbehør

InCover.dk har skabt succes på det konkurrenceprægede marked for salg af covers til telefoner. InCover.dk har differentieret sig i form af fri fragt og er i dag én af Danmarks førende webshop indenfor salg af mobil og tablet tilbehør.

InCover.dk startede tilbage i 2010 på bedste iværksætter manér – i en dyster kælder på 10m2 i Hjørring. Efter et års tid med hårdt arbejde, fik founder Simon Dyngby en partner Rasmus Huus med i projektet inCover.dk. Begge havde etablerede virksomheder ved siden af inCover.dk, men efterhånden blev midlerne deraf investeret i InCover.dk i den tro at InCover.dk ville blive en seriøs spiller på det konkurrenceprægede marked. Dette viste sig at være en god investering og i dag huses inCover i Aalborg.[quote_box_center]”Virksomheden gik fra projekt til hverdagsjob da vi kunne koble vores andre aktiviteter fra og dedikere os selv 100% til inCover. Med her menes det økonomiske aspekt. Vi har begge familie og hus, så der skulle kunne opretholdes et hvis niveau. – Simon Dyngby Founder inCover.dk”[/quote_box_center]

Hovedessensen for mange e-handlere består i at differentiere sig på parametre som skaber værdi for kunden, men også adskiller sig fra konkurrenterne. Dette har inCover.dk gjort ved hjælp af god service og et ekstremt bredt produktsortiment. Dette belyses blandt andet ved at inCover har 10.000 varer på hylderne, hvoraf 98% af alle produkter altid er på lager, og over 250.000 tilfredse kunder. Udover dette tilbyder inCover kompetent rådgivning af erfarne medarbejdere.[quote_box_center]”Vi arbejder virkeligt intensivt med at opretholde et højt niveau indenfor kundeservice. ALLE vores kunder skal have en god oplevelse med inCover – det er målet og ambitionen. – Simon Dyngby Founder inCover.dk”[/quote_box_center]

Helt specielt for inCover.dk er at der tilbydes fri fragt på alle produkter uafhængig af hvor store ordrer kunden bestiller. Kunden får hvad de ser og skal dermed ikke sidde og gennemskue skjulte gebyrer undervejs. Dette har fra start været en intern beslutning og gør inCover 100% transparente for kunden.[quote_box_center]” Som altid må den enkelte virksomhed indregne udgifter/indtægter når der skal sælges produkter, så det er meget svært at udtale sig om avancer kontra fri fragt. Fri fragt er blot en af mange udgifter som er forbundet med et salg – som er ét led i vores markedsføringstrategi. – Simon Dyngby Founder inCover.dk”[/quote_box_center]

De sidste par år har inCover.dk arbejdet på at udvide til det Skandinaviske marked og som følge heraf er InCover ekspanderet til Norge og der arbejdes hårdt på at følge trop i både Sverige og England.[quote_box_center]”Der er for alvor skudt gang i “cross border” handel de sidste par år og det bliver kun større. Konkurrenter fra udlandet prøver virkelig til, og det er derfor vigtigt at vi også tager markedsandele i den retning og ser udover de danske landegrænser. Simon Dyngby Founder inCover.dk”[/quote_box_center]

Ekspansionen til Norge har dog ikke været uden udfordringer for inCover.dk, kampen for at nå i mål har været kompliceret og omkostningsfuldt. Der er nemlig barrierer i form af køb af domæne, da det kræves at man ejer en norsk registreret virksomhed eller samarbejde med en ståmand. Derudover er det påkrævet at der samarbejdes med en norsk momsrepræsentant, samtidig med at der skal forhandles en fragtaftale, som kan håndtere at sende varerne til Norge samlet indfortolde. På den måde undgår inCover at deres norske kunder som enkeltpersoner skal betale told af varen.[quote_box_center]”Et par gode råd med på vejen er at undersøge konkurrencesituationen inden man, som startup bruger de hårdt opsparede midler, da de hurtigt kan ende i et sort hul, da man som oftest undervurderer det at drive en webshop.

– Jeg ser i høj grad at folk undervurderer hele markedsføringstrategien. De fokusere meget på at starte shoppen og få en leverandør til produkter. Men det i sig selv er nok det nemmeste.

– Vær indstillet på benhårdt arbejde uden den store økonomiske gevinst med det samme. Clear af med familie og venner, da det at starte en webshop ofte stjæler megen af din tid. Hav baglandet på plads, ellers giver det uro på arbejdet. – Simon Dyngby Founder inCover.dk”[/quote_box_center]

Måske du som webshopejer skulle tage fri fragt med i beregningerne og se om dette kunne skabe merværdi for dit kundesegment.

3 kommentarer

Skriv et svar