Arkiver

Nyheder

Nyt spilmedie samler iværksættertrådene i Norden

Computerspil på mobil, tablet, konsol og computer er en af de hurtigst voksende brancher i underholdningsindustrien. Allerede i 2017 vurderes det, at branchen på verdensplan vil omsætte for mere end 82 mia. dollars.

Også i Danmark og Norden er spiludvikling et felt i stærk værkst, med Sverige og Finland som de førende, men med Danmark og Norge tæt bagefter. Hidtil har det dog været svært at danne sig et samlet overblik over feltet i Norden. Men det har et nyt medie sat sig for at rette op på.

Nordic Game Bits er et helt nyt medie, som samler trådene for spiludviklere i hele Norden med et særligt forkus på de mange små og mellemstore spiludviklere, der udgør det klart hurtigst voksende segment i branchen.

Målet er at skabe et medie for hele branchen, hvor udviklerne selv kan følge med i, hvad de andre laver, og gennem hvilket, at potentielle partnere, institutioner eller investorer, kan komme i kontakt med spiludviklere i hele Norden.

”De Nordiske spiludviklere har længe manglet en base eller en hub, som både kunne holde dem ajour med udviklingen, men også agere kontaktflade mellem udviklerne og potentielle partnere og institutioner,” forklarer Jesper Krogh Kristiansen.

“Vi vil bringe de seneste nyheder fra området på daglig basis, men også bringe længere features, interviews, podcasts og artikel-serier, så de enkelte spiludvikleres erfaringer kan deles med resten af den Nordiske Branche.”, uddyber CEO, Sune Blindkilde Thorsen.

Alt indhold på sitet er engelsksproget. Både for at overkomme evt. sprogbarrierer de nordiske lande imellem, men også i anerkendelse af, at mange ansatte i den Nordiske spilbranche kommer fra udlandet. Desuden vil det engelske sprog også gøre det muligt for Nordic Game Bits, at fungere som et vindue til den Nordiske spilbranche for den omkringliggende verden.

Skriv et svar