Arkiver

Nyheder

Skribenter søges til iværksættermedie

Kunne du tænke dig at få skribenterfaring på CV’et og samtidig få foden indenfor på den digitale startupscene? Så skal du måske være vores nye frivillige skribent eller praktikant.

Trendsonline.dk er Danmarks førende medieplatform, der arbejder for at eksponere og styrke de danske digitale iværksættere. Vi fokuserer på startups, men også mere bredt på digitale iværksættere inden for alle brancher.

Vi tilbyder

Foruden de nyheder vi skriver til vores eget site trendsonline.dk, leverer vi hver uge nyheder til bl.a. EPN.dk og JyskeBankTV. Vi dækker events inden for vores interesseområde og tilbyder vores læsere at være del af det danske iværksætternetværk. Vi har et godt arbejdsmiljø med mange gode kollegaer i kontorkollektivet Rocket Labs, som også huser flere af de startups, vi skriver om.

Om dig

Vi oplever for øjeblikket en rivende udvikling, og vi har rygende travlt. Derfor har vi brug for dygtige og selvstændige skribenter, som kan skrive en hæderlig artikel uden nødvendigvis at have en hel masse baggrundsviden. Du skal selvfølgelig kunne overholde en deadline – også når artiklen skal publiceres i morgen.

Selvfølgelig er det en fordel, især for dig, hvis du er interesseret i startupmiljøet. Vi tilbyder nemlig en verden af åbne døre, når du er en del af trendsonline-teamet. Har du lyst til at være praktikant hos os, er det helt sikkert også en mulighed.

Kunne det være noget for dig? Skriv en mail til redaktionen@trendsonline.dk med ’Skribent’ i emnefeltet, hvor du skriver om dig selv, din baggrund og din motivation for at blive skribent eller praktikant hos os.

Har du spørgsmål kan du kontakte Tina på 26 34 68 35 eller Mette på 26 22 37 82.

Skriv et svar