Arkiver

Nyheder

Stor Tech Fest afholdes i Stockholm kommende fredag

Om nogle få dage er Stockholm vært for en af Skandinaviens største tech startup arrangementer, Stockholm Tech Fest. Der samles en række startups, investorer og medier til en dag med spændende oplæg og andre aktiviteter.

Dagen byder på en lang række oplæg med emner som “Future of Ads” hvor bl.a. Facebook deltager, “Company Culture” hvor bl.a. Tinder og King deltager og “Future of Games” hvor bl.a. King og DICE deltager. De fleste af disse oplæg følges af nogle startup pitches, så der holdes et sundt tempo hele vejen igennem.

Nogle af verdens hotteste nye virksomheder deltager på arrangementer. På hjemmesiden kan vi blandt mange andre se Sean Rad, CEO og co-founder hos Tinder, Diede Van Lamoen, Head of International hos Stripe og Peter Carlsson, VP hos Tesla Motors. Også det kendte medie TechCrunch er med, i form af “Editor-At-Large” Mike Butcher.

Henvender sig til startups

På arrangementets hjemmeside kan vi se en lang række startups der har registreret sig til boder på dagen. Der er også masser af investorer der kommer til at være til stede, bl.a. helt store spillere som Balderton Capital og Google Ventures. Dagens allerførste punkt på skemaet er nemlig også en “Startup/Investor Matchup” session, hvor registrerede startups får muligheden at pitche til de deltagende investorer.

Der er stadig billetter hvis du vil til en af de største nordiske startup events. Og Trendsonline.dk sender en flittig skribent af sted, så du kan vente en masse hektisk tweeting og spændende coverage!

Skriv et svar