Arkiver

Nyheder

Dagrofa bliver hovedleverandør til online-supermarkedet nemlig.com

Grossistkoncernen Dagrofa og Nemlig.com har indgået en trecifret millionkontrakt. Et udvidet samarbejde med Dagrofa sikrer nemlig.com bedre indkøbspriser og styrker online-supermarkedet i konkurrencen mod Dansk Supermarked, Coop og de øvrige spillere på markedet.

Med den nye aftale tager nemlig.com og Dagrofa et vigtigt skridt i kampen om kunderne på det stærkt konkurrenceprægede dagligvaremarked. Med samarbejdet bliver Dagrofa hovedleverandør til det succesrige online-supermarked, som dermed bliver endnu mere konkurrencedygtigt i form af bedre indkøbspriser.

Vi er meget tilfredse med, at vi nu kan offentliggøre vores nye samarbejde med Dagrofa. Aftalen giver os endnu bedre muligheder for at indfri det store potentiale, der er inden for dagligvarehandel på nettet. Samarbejdet med Dagrofa giver os indkøbsvilkår på linje med de øvrige kæder i Dagrofa koncernen og styrker vores position som markedsleder inden for online dagligvarehandel, siger Stefan Plenge, adm. direktør i nemlig.com.

Dagrofa vil fremover forhandle alle leverandøraftaler for nemlig.com med undtagelse af online-supermarkedets specialbutikker. Dagrofa har i flere år haft et samarbejde med nemlig.com, men med den nye aftale bliver Dagrofa hovedleverandør og får tilført yderligere volumen til sin i forvejen stærke og sunde grossistforretning.

Vi er glade for den nye aftale med nemlig.com. Samarbejdet, som betyder en større volumen for Dagrofa og bedre indkøbspriser for nemlig.com, kan bidrage til vækst for begge parter. nemlig.com gør det rigtig godt, og vi glæder os til at følge udviklingen, siger Per Thau, koncernchef i Dagrofa.

Skriv et svar