Arkiver

Nyheder

Matchmaking mellem startups og studerende

Nu danner CBS igen rammen om et arrangement, hvor matchmaking mellem de studerende og startups er på programmet. Skriv den 19 september i kalender og find et startup der matcher dig.

At finde de rigtige personer der kan flytte dit startup markant, kan være en svær øvelse. Nogle gange tager det mange måneder, og andre gange kan man være heldig eller dygtig nok til at spotte en usleben diamant.

På den anden side står der en masse studerende, som gerne vil lære hvordan det er at være i et startup, men ikke rigtig ved, hvordan man finder det projekt eller team, der matcher ens evner.

Fredag den 19. september
CBS, Falkoner Biograf, sal 1
Tilmeld dig her!

Erfaring og mod til studerende
Patrik Schär var en af de studerende der sidste år søgte et startup, og valget faldt på Cinepass. Oplevelserne som praktikant i Cinepass, og mange erfaringer rigere, har gjort, at Patrick Schär nu selv er startet op med sig eget startup, nemlig Whostr.

”Jeg lærte hele det lokale startupmiljø rigtig godt at kende, og det inspirerede mig til at bygge min egen virksomhed,” udtaler Patrik Schär.

Også iværksætteren Peter Inselseth Jørgensen fra Edukarma, kan fortælle hvordan hans praktikophold i Rocket Internet, gav ham blod på tanden.

“Forud for etableringen af EduKarma havde jeg fornøjelsen af at være “Entrepreneur-In-Residence” hos Rocket Internet. Mit ophold hos Rocket Internet gav mig blod på tanden i forhold til iværksætteri og førte til, at jeg efterfølgende stiftede mit første selskab. Som “Entrepreneur-In-Residence” lærte jeg de grundlæggende principper som en iværksætter bør kende og ikke mindst vigtigheden af at eksekvere,” fortæller Peter Inselseth Jørgensen til Trendsonline.dk.

Der vil være 10-15 startups, der pitcher deres projekt og hvilken type intern, som de søger. Nogle af de startups, som man kan møde fredag den 19. september på CBS,, er: Startup Bootcamp + 3 af deres portefølje selskaber, LetsAuto, ShopBox, LeiFoo Jewelry, USA Tours, Eye4Talent, WriteReader, SilverSpoon Cph, Nordic Startup Bits mv.

Læs mere om arrangementet på Facebook.

Skriv et svar