Arkiver

E-handel

Sportskæde skruer op for indsatsen på online handel

Traditionelle sportskæder kæmper med millionstore underskud og massiv konkurrence fra nettet. Sportmaster køber netbutik for at skrue op for online handel, det skriver Børsen.dk i dag. 

Sportmaster har som et led i en ny strategi købt webshoppen fodboldexperten.dk, da underskuddet landede på 55,2 mio. kr. i 2013. Til sammenligning kom landets største onlinebutik for fodboldudstyr, Unisport ud med det plus på 5,5 mio. kr. for samme periode.

“Der er en negativ spiral i hele branchen. Dels fordi der er for mange kvadratmeter til, at man kan drive en profitabel forretning. Og dels pga. gennemsigtigheden i netbutikker, der er med til at øge prispresset. For at være konkurrencedygtige skal vi op og have 15 pct. af vores salg på nettet i løbet af de næste to-tre år,” siger adm. direktør i Sportmaster, Jens Høgsted der tiltrådte som topchef i Sportmaster for et år siden.

Færre butikker
Jens Høgsted varsler desuden, at Sportmaster i fremtiden vil have færre butikker.

“Jeg tror, vi kommer til at have det samme antal kvadratmeter, men at de givetvis fremover vil være samlet på færre og større butikker,” siger Jens Høgsted.

Skriv et svar