Arkiver

Nyheder

GoMore lancerer leasingkoncept

Iværksættervirksomheden Gomore lancerer nu et nyt koncept sammen med verdens største leasingselskab. GoMore vil revolutionere biludlejning.

I dag lancerer Gomore og den globale leasingvirksomhed Leaseplan et nyt koncept, hvor du kan leje din splinternye leasingbil ud til andre otte dage om måneden og skære den månedlige udgift på bilen ned til nul kr.

Hvorfor eje en bil, når man kan lease “gratis”

GoMore, som allerede har rykket ved danskernes transportvaner, forsøger nu at gøre det samme med bilejerne ved at give mulighed for, at man kan lease en bil gratis igennem GoMore ved at leje den ud otte dage om måneden.
matias_dalsgaard
Læs her om GoMores ekspansion med biludlejning

”Vi mener, at modellen har potentiale til at blive mainstream inden for bilejerskab. Privat udlejning og deleøkonomi er kommet for at blive, og især den unge generation interesserer sig mere for at have adgang til en bil og for komfort og økonomi end for ejerskab i traditionel forstand,” siger Matias Møl Dalsgaard, adm. direktør i GoMore.

Konceptet går ud på, at du som privatperson leaser en ny bil igennem GoMore til 1.795 kr. om måneden. Du kan bruge bilen præcist som ved enhver anden leasingaftale, men kan derudover leje bilen ud til andre for ca. 225 kr. om dagen, når du ikke bruger den – fx når du er ude at rejse, eller mens du er på arbejde. Antallet af leasingbiler i det nye koncept vil stige løbende i takt med efterspørgslen. GoMore forventer, at de første biler vil være på vejene i løbet af nogle uger.

Allerede nu kan du tilmelde dig GoMores nye koncept på deres site.