Arkiver

Nyheder

Optjen rabat, når venner skifter tøj

To unge iværksættere har kastet sig ud i at sælge basictøj på en helt ny måde. På webshoppen LET13.com får kunderne rabat, når deres venner handler.

Anbefal LET13 til dine venner og få 13 procent af deres køb i rabat, næste gang du handler. Det er kort fortalt konceptet for den nye webshop LET13.com, der med produkter som t-shirts, sokker, boxershorts, sweatshirts, tasker og sko har fokus på mændenes basisgarderobe. På webshoppen er det desuden muligt at supplere undertøjsskuffen på abonnementsbasis, så de gamle underdrenge og hullede sokker bliver skiftet ud løbende.

Bag LET13 står vennerne Alexander Posselt på 25 år og Kasper Løndal på 27 år. Idéen til virksomheden fik de efter en rejse til Thailand, hvor deres undertøj blev hårdt medtaget af klor og saltvand.

”Da vi kom hjem til Danmark, var vi nødt til at købe en masse nyt undertøj, og vi synes, det var rigtig dyrt i forhold til kvaliteten. Vi tænkte, at det måtte kunne lade sig gøre at skabe et bedre produkt til en bedre pris,” fortæller Alexander Posselt.

Rabat og gratis sokker let13team
De to iværksættere besluttede samtidig at udvikle et koncept som var inspireret af et såkaldt multi level marketing koncept, hvor kunderne får fordele ved at anbefale produkter til andre. Konceptet kalder de Team13. Det fungerer på den måde, at alle kunder får en kode, som de kan dele med deres venner. Når vennerne indtaster koden i webshoppen…

Læs hele artiklen om LET13 på Shopsonline.dk.

2 kommentarer

Skriv et svar