Arkiver

BusinessNyheder

Danske Tweakker købt for 115 millioner kroner

Siden 2009 har danske Tweakker gjort det nemt at koble mobiler til internettet. Virksomheden er nu blevet købt af Spirent Communications, der er listet på London Stock Exchange.

Tweakker er et værktøj, der gør det let for mobiludbydere og -producenter at sætte e-mail, MMS og internet op for deres kunder. Vi har fulgt med i deres udvikling i nogle år nu.

I dag meddeler Dennis Juul Poulsen, founder og CEO hos Tweakker, at virksomheden er blevet købt af Spirent Communications, i en handel der også omfatter moderselskabet Mobilethink A/S, for den nette sum af $20 millioner, omkring 115 millioner danske kroner.

Masssiv markedsreach skal accelerere Tweakker
Den sidste tid har Tweakker oplevet en voldsom vækst i kunder og omsætning. Vi skrev også for præcis et år siden, at Tweakker var på vej ind i det kinesiske marked med et nyt patent.

Læs også: Tweakker sætter kursen mod Kina.

Dagens store handel kommer til at muliggøre en endnu hurtigere vækst på baggrund af Spirents massive markedsreach. Tweakker teamet, virksomhed og brand forsætter “as is”, som en del af en business unit under Spirent og vil fortsat have HQ i Aarhus.

Du kan læse mere om købet på Tweakkers blog.

Trendsonline.dk ønsker Dennis og hele Tweakker holdet stort tillykke med den gode nyhed, og al held og lykke med fremtidig vækst sammen med Spirent.

1 kommentar

Skriv et svar