Arkiver

Udland

Visa går efter større sikkerhed for mobilhandel

VISA har netop lanceret tjenesten Token Service. Tjenesten skal være med til at fremme innovationen indenfor mobilhandel og samtidig øge sikkerheden ved digitale betalinger. Dette vil betyde at forbrugerne undgår at deres finansielle oplysninger er gemt på deres mobileenheder.

VISA nye tjeneste Token Service er beregnet til at fremme innovation indenfor det mobilehandelsfelt, samtidig med at sikkerheden ved digitale betalinger øges. Tjenesten erstatter værdifulde finansielle oplysninger med digitale tokens, som kan autentificere mobiletransaktioner. Sikkerheden er, på nuværende tidspunkt, én af de største udfordringer for den mobilehandelsplads  og VISA har nu taget skridtet til at løse dette problem.

Opbevaring af betalingsoplysninger kan være risikabelt

Når det kommer til mobilebetalinger, er forbrugerens finansielle oplysninger ofte opbevaret på en mobilenhed. Denne information gemmes på en digitalplatform eller på en betalingstjeneste. Problemet her er dog, at ondsindede grupper har lettere adgang til forbrugernes personlige oplysninger. VISA Token Tjenesten vil dermed gå ind og sikre forbrugeren, ved at fjerne behovet for at lagre finansielle oplysninger på mobile enheder.

Token Service fjerner behovet for at opbevare betalingsoplysninger

Token Service er designet til at erstatte en forbrugers finansielle oplysninger med digitale tokens. Disse tokens indeholder ikke en forbrugers oplysninger, men kan stadig benyttes til mobilbetaling. Tokens kan ikke kun opbevares af forbrugerne selv, men også af forretningsindehaverne. Det betyder, at forbrugerne kan handle på deres foretrukne onlinebutikker og foretage indkøb fra deres mobile enheder uden at skulle indtaste værdifulde finansielle oplysninger.

VISA’s Token Tjeneste vil kun være tilgængelig i USA indtil begyndelsen af 2015. VISA har næste år planer om at indføre tjenesten i flere lande, hvor mobil- og e-handel er voksende. Servicen er designet til at gøre mobil shopping mere attraktivt, ved at fremhæve sikkerheden og bekvemmeligheden herved. Mobilhandel har været populært grundet dets bekvemme karakter, men der er relativt få sikkerhedsløsninger, som har gjort forbrugerne komfortable med at betale for produkter fra deres mobile enheder indtil nu, hvilket VISA håber at kunne ændre på.

Skriv et svar