Arkiver

E-handelNyheder

Blacksnow lancerer 3.0 udgave

I maj måned 2014 besluttede Blacksnow at udarbejde en ny platformsløsning, der skulle rette op på tidligere fejl og præsentere kunderne for et nyt og forbedret design. I dag lanceres Blacksnow 3.0 udgaven.

Blacksnow har haft store udfordringer i forbindelse med deres tidligere platformsløsning. Herunder kan det nævnes at der har været fejl i webshoppens lagerstyring, hvor der på webshoppen har stået: ikke på lager, selvom varen var på lager.[quote_box_center]”Man kan sige at vi ved Blacksnow gør det godt på flere parametre, da vi er gode til at markedsføre os og opbygge et brand, men vores platformsløsningen har ikke kunne præstere. Det har blandt andet udledt i henvendelser fra kunder og en konverteringsrate på under 1%. – Christian Harboe co-founder Blacksnow.dk”[/quote_box_center]

Blacksnow anvender platformsløsningen Pestashop og er gået fra 1,5 løsningen til den nye Prestashop 1,6. I takt med dette er platformen blevet opbygget fra bunden med nyt og responsivt design. Tidligere har Blacksnow kun fungeret på desktop og nu er målet at Blacksnow skal være tilgængelig på flere devices.[quote_box_center]”Responsiv design er i højsædet og det betyder også at Blacksnow nu er tilpasset både desktop og tablet. Indenfor én måned vil vores smartphoneløsning også være tilgængelig – Christian Harboe co-founder Blacksnow.dk”[/quote_box_center]

Blacksnow har gennemgået flere ændringer og er blevet en erfaring rigere. Tidligere blev Blacksnows platformsløsningen lavet at 3-4 freelance programmører, der ikke formåede at komplimentere hinanden.[quote_box_center]”Vi har erfaret, at vi ikke skulle sætte for mange forskellige folk på opgaven denne gang, derfor har vi fået én programmør, der har stået for hele platformen. Dette betyder så også at vi var fået endnu en medejer i Blacksnow, da vi ikke har haft kapital til at betale en programmør. Dermed har vi givet noget af os selv og håber på at dette vil udlede i en forbedret oplevelse for vores kunder – Christian Harboe co-founder Blacksnow.dk”[/quote_box_center]

Blacksnows nye design er redesignet af deres praktikant, der har taget det bedste fra den gamle platform og ført over på den nye. Der er blandt andet sket ændringer i webdesign, størrelsesguide, e-mailskabeloner, Facebook banner og at kategorisiden er flyttet til topfilteret[quote_box_center]”Vi håber på at vores nye 3.0 udgave vil udlede i en højere konverteringsrate og målet er at vi indenfor en måned skal have en konverteringsrate på 2%. – Christian Harboe co-founder Blacksnow.dk”[/quote_box_center]

Før (forside)Efter (forside)
Eksempel på designændring – før og efterbillede af Blacksnow.dks forside.

Skriv et svar