Arkiver

Nyheder

Podio inviterer til Hack Day med ny mobil SDK

Med Podios API kan webudviklere lave alle mulige løsninger der kan integreres på deres platform. Nu udgives der også et Podio mobile software development kit, et såkaldt SDK, og det fejres med en en-dags hackathon den 27. september.

Lørdag morgen den 27. september starter Podios “hack day”, der har til formål at vise frem den nye SDK og dets muligheder. Det er gratis at deltage, men du skal registrere dig her.

Aaron_PodioWe find it really important to listen to our customers, and the communities around us. We want to learn from the people doing the work, and learn how they see the future. A hack day like this gives us the opportunity the get those insights. Plus it’s fun!” siger Aaron Bateman, Create Lead ved Podio.

Udover en fed dag med masser af hacking i Podios nye lokaler på Skelbækgade ved Kødbyen, får du tre måltider, al den kaffe du kan drikke og en efterfest. Se nogle billeder af Podios nye kontor nederst i denne artikel.

Fører til nye funktioner

Podio har afholdt lignende dage før, og det har ledt til nogle af de funktioner, som vi kender fra platformen i dag.

Some of the demos we see and the questions we get at hack days inspire us to do more with our product. The beginning of the calculations field and Podio flows came from hackdays. The same thing is happening now with the Podio mobile SDKs. We need to test the catalogue, and see what kind of stand-alone apps people want to build. It has always been possible, but with the SDKs Podio can now be integrated into people’s workflows in a couple of hours instead of a couple of days,” siger Aaron Bateman.

Aaron Bateman fortæller, at man aldrig kan forudse hvilke løsninger, som deltagerne finder på, men han ser frem til at se en masse kreative måder at udnytte Podios API og SDK på.

Arrangementet begynder lørdag den 27. september klokken 9. Det bliver ved helt til klokken 18, hvorefter Podio byder på øl og after-party.

Klik her for at læse mere om arrangementet og registrere dig.

Hvornår: lørdag 27. september klokken 09-18
Hvor: Skelbækgade 2, 1717 København

Skriv et svar