Arkiver

Nyheder

CarSmart vender auktionen på hovedet

Vi har efterhånden set meget aktion og disruption på brugtbilmarkedet, men CarSmart er et dansk startup, der har sat sig for at forny markedet for nye biler. Hos CarSmart konkurrerer bilforhandlere om at give kunder det bedste tilbud.

Det er ofte et meget stort arbejde at købe ny bil. Først skal du ud at se, hvad diverse forhandlere har at byde på. Hvis du er den forhandlende type, kan der også gå rigtig meget tid på det. Hvis ikke, så risikerer du at give meget mere, end du måske kunne være sluppet af sted med.

Læs også: Iværksættere udfordrer dansk lovgivning med digital innovation

Hos Carsmart skal du blot vælge hvilken bil, du ønsker dig og give nogle detaljer, om hvad du har tænkt dig af eventuelt ekstraudstyr. Derefter sender CarSmart dit ønske ud til sit netværk af forhandlere, der så konkurrerer om at give dig det bedste tilbud på netop den bil, du ønsker dig.

søren_frørupCarSmart klarer kontakten for dig

Projektet ledes af stifterne Søren Frørup og Mikael Conley. Idéen udsprang, da Søren Frørup skulle købe en ny bil.

Min kone havde det meget ubehageligt med at skulle forhandle, og blev lidt flov da jeg bad om en bedre pris. Det viser sig at rigtig mange folk har lidt af en angst for at skulle forhandle om pris. De synes, det føles konfronterende, og nogle føler at de ligefrem tigger. Hos CarSmart agerer vi mellemled, og overtager dialogen med forhandlerne. Med vores netværk af forhandlere over hele landet kan vi derfor tilbyde store besparelser, uden at kunden tvinges ud i en dialog med forhandleren,” siger Søren Frørup.

Makkerparret er også selv store bilentusiaster. Det er en stor del af grunden til, at de har kastet sig ud i netop dette marked. Det betyder også, at de kan tilbyde mere end kun en salgsservice. Som bilnørder tilbyder de også kunder vejledning i processen.

Da vi selv ved rigtig meget om emnet, kan vi i salgsprocessen tilbyde vores kunder en masse vejledning, om hvilken bil er perfekt for dem. Hvis du har sigtekornet på en helt bestemt bil, er det selvfølgelig super, men hvis du går og tvivler om mærke eller eventuelt ekstraudstyr, står vi klar til at hjælpe,” siger Mikael Conley.

Læs også: GoMore lancerer leasingkoncept

CarSmart er helt gratis at bruge for kunder, der er ude efter en ny bil. Tjenesten kører rundt ved at tage salær fra bilforhandleren, der får handelen.

Indtil videre har CarSmart hjulpet over hundrede kunder med at spare tilsammen halvanden million kroner, og alt tyder på, at det tal vil vokse stærkt.

Skriv et svar