Arkiver

Nyheder

Solide kræfter bag appen WannaSport

Den 1. september blev det muligt at hente den nye app WannaSport, som giver nem adgang til ca. 10.000 sportsaktiviteter og banetider primært i Københavnsområdet.

Vi har alle sammen godt af at dyrke mere sport, og i Danmark har vi en særlig kultur for at dyrke sport sammen i klubber og foreninger. Men når flere af os på at tidspunkt i livet rykker rødderne op og flytter nye steder hen, kan det være svært at komme i gang med sport igen.

Det oplevede Jacob Lau Larsen da han flyttede til København, og det er der nu kommet en app ud af.

“Jeg oplevede det selv, dengang jeg flyttede til København. Jeg var vant til at være medlem af både badminton­, tennis­ og en fodboldklubben, men nu stod jeg i en ny by, og vidste ikke helt, hvor jeg skulle begynde. Jeg vidste bare, at jeg havde lyst til at holde mig aktiv og gerne sammen med ligesindede”, fortæller stifter af WannaSport, Jacob Lau Larsen.

Find din yndlingssport i dit lokalområde

WannaSport appen scanner ganske enkelt lokalområdet og lader brugeren vide hvilke muligheder, der er for at dyrke sport i nærheden. Derefter kan man med et enkelt klik booke den ønskede aktivitet.

Fokus er i starten på give nem adgang til sport i byen ved skabe integration til klubber, foreninger og andre sportsudbydere. Med tiden er der mulighed for at udvikle flere sociale funktioner i app’en, så sporten udbydes af brugerne selv. For eksempel ved at brugerne selv arrangerer fodboldkampe, udbyder fælles fitness træning eller finder tennis makkere.

“Vi har arbejdet hårdt hele sommeren på at forbedre og klargøre en ny version af vores app. Fokus har været på at give dig endnu flere muligheder for at dyrke sport i byen.” fortæller Jacob Lau Larsen som er CEO og stifter af WannaSport, der holder til i Founders House på Islands Brygge i det nye Startup Village Copenhagen.

I det hele taget er ambitionsniveauet højt. Jacob Lau Larsen fortæller at København fungerer som et proof-of-concept for dem. Når app’en har bevist sit værd og er kommet over børnesygdommene er planen at udbrede konceptet til byer som London, Berlin og New York.

Se klippet med stifteren Jacob Lau Larsen fra TV2 Lorry.

Stærk kombination af kompetencer

Jacob_og_Mads (2)Jacob Lau Larsen, som står bag appen, er medejer af OBI Sport, som består af 40 butikker i hele Danmark.  Primært er der tale om sportskæden Intersport, men også 7 outlet-butikker og en række andre primært sportsrelaterede butikker.

Han har slået sig sammen med kompagnonen Mads Dørup, som tidligere var udviklingschef for Trustpilot, og var med til at skalere startuppet. Han er nu Lead Developer på WannaSport.

Trustpilot får tæt på 140 millioner i ny investering.

Tilsammen har de et spændende sæt kompetencer og erfaringer, som gør WannaSport til en absolut “one-to-watch”. -Det vil vi i hvert fald gøre på Trendsonline.dk.

Appen WannaSport er gratis og kan hentes i App Store.

 

1 kommentar

Skriv et svar