Arkiver

Nyheder

#ExpertNight: Konflikter har mange ansigter

At konflikter kan være mange ting og ske på mange niveauer i en virksomhed, var en af de vigtigste ting, vi lærte på det andet #ExpertNight, som løb af stablen den 18. september.

I konflikt med lovgiverne

Lasse Birk Olesen fra Coinify fortalte om deres arbejde med bitcoins, som er meget omdiskuterede og af nogen anses som “på kant” med loven. I modsætning til i USA har vi i Danmark ikke nogen, der taler deres sag.

– Du kan snart høre mere om Coinify her på trendsonline.dk. Coinify har nemlig fået en stor investering.

Læs mere om Coinifys investering her.

I konflikt med opkøberne

Cathrine Andersen fra Assemblage, som blev opkøbt af Cisco i sommer fortalte om deres oplevelse med opkøberens due dilligence. Assemblage blev endevendt, og det var ikke helt uden konflikter, når de ansatte endnu ikke ved, hvad der er under opsejling.

Cathrine talte om, at det var svært, at være så hemmelighedsfuld overfor deres ansatte, og hvordan hun måtte tage telefonsamtaler med køberen ude på deres trappeopgang, for ikke at gøre medarbejderne nervøse.

Læs om Ciscos opkøb af Assemblage her.

I konflikt med tidligere co-founder

Kasper Krægpøth fra Dinnersurfer talte om deres oplevelser med fødevarelovgivningen, som tidligere på året gjorde, at Dinnersurfer måtte lukke for deres service i en uge. Han talte også om, hvordan en af de tre co-founders besluttede sig for at gå ud af virksomheden, og hvordan de håndterede det kontraktuelt.

Læs, hvad der skete da Dinnersurfer lukkede her.

Skriv et svar