Arkiver

Nyheder

Bliv undervist af Dustin Moskovitz og Marc Andreessen i gratis Y Combinator onlinekursus

Y Combinator er verdens mest kendte startup accelerator og har produceret store internationale succeser som Airbnb og Dropbox. De afholder lige nu et kursus på Stanford om iværksætteri, og du kan følge med gratis.

Accelerator programmet blev stiftet i 2005, hvor otte startups fik investering og rådgivning. Det er siden da vokset, og deres sidste batch indeholder 68 startups. En lang række succesfulde firmaer er skabt gennem programmet, blandt andre Dropbox, Airbnb, Reddit og Twitch.

Læs også: Danske Airhelp er optaget hos Y Combinator

Den amerikanske accelerator er blevet legendarisk, og de afholder lige nu et kursus i iværksætteri på Stanford, som er gratis hos alle at følge med i. Kurset hedder noget så ligetil som “How to Start a Startup” og består af en række foredrag, der bliver filmet og lagt op på kursets hjemmeside. På hjemmesiden kan du også finde kursusmaterialet der skal læses og opgaver, der skal laves mellem foredragene.

Kurset er allerede gået i gang, og de tre første foredrag er tilgængelige. Kurset fortsætter i nogle måneder, og det sidste foredrag afholdes den 4. december.

Følger med på Københavns Universitet

Du kan sagtens følge med selv, men hvis du søger en mere social oplevelse, og måske nogen at holde dig i øret, kan du følge kurset sammen med en gruppe på Københavns Universitet.

Der er over 400 grupper af folk, der samles for at følge kurset rundt om i verdenen. Jacob Funch har taget initiativ til at danne en gruppe i København, der holder til på Københavns Universitet. Gruppen kommer til at mødes regelmæssigt for at se foredragene sammen, og for at diskutere materialet og opgaverne. Jacob har oprettet en Facebook gruppe, hvor møder planlægges og meldes ud.

Skriv et svar