Arkiver

Nyheder

Kom med på roadtrip i iværksætterbus

STARTUP BUZZ er en specialindrettet bus, som kører landet rundt i uge 47, med en last bestående af 12 særligt udvalgte iværksættere. Bussen rammer en ny by hver dag, hvor deltagerne kommer til at lære fra en række spændende mennesker og virksomheder.

Hjulene på bussen drejer rundt, rundt, rundt fra den 17. november til den 21. november for fjerde år i træk.

STARTUP BUZZen er et nonprofit initiativ stiftet af DARE2network og arrangeres sammen med Kaospilot og Interactive Denmark, med støtte fra bl.a. Erhvervsstyrelsen, Global Entrepreneurship Week og en masse partnere rundt om i landet.

Indstil en mega sej iværksætter

Gennem ugen møder deltagerne en masse mennesker med særlige evner som de kan lære fra, samtidig med at de arbejder på at skærpe deres egen idé og forretningsmodel. De får også muligheden for at vinde en masse nyttige præmier, bl.a. et advisory board i et helt år. Der er også øvrige præmier til en værdi af over 100.000,- kr.

For at få muligheden for at komme med på STARTUP BUZZen skal man indstilles af en person, som ikke er dig selv. Hvis du kender den oplagte kandidat, kan du indstille dem på dette link.

Tidligere STARTUP BUZZere tæller Kræn Hansen, investor i Airtame, som vi har skrevet om her, Tobias Schelle fra 24slides.com, som her giver sine insights om online outsourcing, og Kasper Honoré fra Lejdet.dk, som du kan læse en artikel om her.

Blandt de indstillede holdes auditions i Århus og København på henholdsvis den 22. og 24. oktober. God tur!

Læs også Kasper Honorés insights om internationalisering: Overblik over det lokale marked er vigtig før internationalisering

1 kommentar

Skriv et svar