Arkiver

NyhederTechBBQ

Tak for hjælpen og vi ses til TechBBQ ’15

Tusind tak fordi I svarede på vores brugerundersøgelse i september måned. Vi har fået mange gode inputs fra jer og en masse dejlig data, som vi skal analysere og bruge til at videreudvikle Trendsonline.dk som medie.

I den anledning udlovede vi en række fribilletter til næste års TechBQQ event blandt de af jer, som deltog i brugerundersøgelsen.

De heldige vindere er nu udtrukket og vil få svar på mail. Så hold øje med jeres mailboks! 

Endnu engang til alle jer som deltog i undersøgelsen, vil vi takke mange tak mange gange for jeres tid og engagement.

For de af jer som skulle have glemt dette års TechBBQ, kan vi jo passende genopfriske hukommelsen fra den smukke forårsdag i maj, hvor det danske startupmiljø lærte hinanden endnu bedre at kende og fejrede sig selv.

Skriv et svar