Arkiver

EventsNyheder

Konference i København stiller skarpt på crowdsourcing

Industrier og markeder over hele verden oplever en transformation ved hjælp af crowdsourcing. Alt fra fotografi til finansiering bliver spredt ud over tusindvis af individuelle mennesker uden hensyn til geografi. Lær om dette fænomen på konferencen Crowdsourcing Week Europe, der afholdes i næste uge.

Konferencen så dagens lys i 2012, og i år er det Københavns tur at lege vært. Crowdsourcing Week afholdes 14-16. oktober på IT-Universitetet. Over 30 speakers kommer at holde oplæg gennem arrangementets tre dage, blandt andre Esben Friis-Jensen fra CrowdCurity og Michael Eis fra Dansk Crowdfunding Forening.

Læs også: CrowdCurity sikrer dit website mod hackerangreb

Globalt relevant indhold

Crowdsourcing Week blev sidst afholdt i Singapore med deltagere fra 31 lande, og også denne gang regner arrangørerne med, at der er mange nationaliteter repræsenteret.

The agenda is packed with inspiring, actionable sessions that will highlight practical expertise in crowdsourcing and crowdfunding, educate on future and upcoming trends, and equip attendees with ideas and inspiration to drive innovation within their organizations,” siger arrangørerne bag Crowdsourcing Week Europe.

Der er stadig billetter at få på Eventbrite til arrangementet, der går i gang om en uge.

Hvornår: tirsdag 14. oktober til torsdag 16. oktober
Hvor: IT-Universitetet, Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S
Billetter: Eventbrite