Arkiver

Nyheder

Få en Morning Person og bliv mere produktiv!

Er du en morgen person? Det er Dave Fryer ikke. Derfor hyrede han en kvinde fra Jamaica til at ringe til ham hver morgen for at vække ham, og det viste sig at være den ultimative produktivitets hack. Af Halgir Winther Nagata.

DaveFryerAmerikanske Dave Fryer flyttede for nylig til København, hvor han arbejder med det sidste nye batch i Startupbootcamp acceleratorprogrammet som Entrepreneur in Residence (EiR). Han har meget at nå på en typisk dag, og det kan til tider være svært at overskue.

Morning Person holder dig ansvarlig for din dag

En to-do liste er hvad de fleste af os bruger til at få vores opgaver ordnet, men det er åh, så let at trykke på den metaforiske snooze knap og rykke en opgave til dagen efter. En to-do liste holder dig ikke ansvarlig.

Det gør en ægte person derimod. Så Dave hyrede en kvinde i Jamaica til at ringe til ham hver morgen.

I’ve used productivity apps in the past, but they all pale in comparison to my Morning Person (that’s what I started calling her). I was getting more done, staying on top of my calendar, and waking up on time,” skriver Dave Fryer på sin blog.

Daves morgen person ringer hver morgen, og minder ham om de opgaver han skal se på den dag. Hun spørger også ind til, hvorvidt han var i stand til at fuldføre gårsdagens opgaver, og det er netop det, der tvinger Dave til at få noget gjort. Et rigtigt menneske holder ham i øret.

Tilfældet førte til founding af Morning Person

Dave Fryer var så begejstret for sin Morning Person, at han naturligvis måtte fortælle alle om hende. Snart fik han forespørgsler fra venner og bekendte, om han ikke også kunne sørge for at finde en morgen person til dem. Market fit!

Morning Person er stadig under udvikling, men modtager signups til early access. Du kan tilmelde dig på deres hjemmeside, og hvis du inviterer fem venner til tjenesten, får du den første måned gratis.

MorningPerson_web

1 kommentar

Skriv et svar