Arkiver

BusinessNyheder

Momondo slår alle rekorder med investering på 754 millioner kr.

Momondo bliver enhjørning – en virksomhed med en værdi på over 1 milliard dollars – med ny investering på over 130 mio. dollars fra det amerikanske ventureselskab Great Hill Partners. Great Hill Partners er en anerkendt amerikansk venture fond. Af Daniel G. F. Laursen

Momondo der blev lanceret i 2006, er den danske rejsesøgemaskine der via en digital platform tilbyder sine kunder at kunne søge rejser på en lang række forskellige kriterier. Momondo havde kun 16 ansatte i år 2011, som var året hvor virksomheden blev opkøbt af britiske Cheapflights, et opkøb som samtidig medførte rebranding til Momondo Group.

Den danske iværksættervirksomhed har braget derudaf fra første færd. Efter at være startet i Danmark af blandt andre Thorvald Stigsen der i dag er Founder og non-executive director, blev de meget hurtigt den foretrukne søgemaskine i både Danmark samt resten af Norden.

Trustpilot får tæt på 140 millioner i ny investering.

Hurtige ekspansioner og samarbejdsaftaler førte dem videre mod stjernerne

I 2011 blev Momondo opkøbt for et trecifret millionbeløb af Cheapflights i England og har frem til i dag vokset sig større og større, og er blevet markedsledende som sammenligningsplatform og rejsesøgemaskine.

Læs også “Thorvald Stigsen investerer i Autouncle”.

“Som virksomhed har Momondo Group vokset sig større og større de sidste to år. Det er gået hurtigt, og vi er godt positioneret til at udnytte væksten i “meta-rejsebranchen,” udtaler Hugo Burges, CEO af Momondo Group til Tnooz.com.

Momondo Group har modtaget stor interesse fra en række store ventureselskaber og fra højt profilerede virksomheder.

“Efter en lang forhandlingsproces er vi glade for at arbejde tæt sammen med en investor, der forstår vores kultur og deler vores vision – i et partnerskab, som vi mener repræsenterer det bedste resultat for vores mangfoldige vifte af interessenter og investorer,” fortsætter Hugo Burges.

Vi følger op med en kommentar fra Momondo, om hvad det komme til at betyde for dem og selvfølgelig de over 100 ansatte i Danmark.

Great Hill Partners er et boston-baseret ventureselskab, der funder mellemstore virksomheder, som opererer i high growth industrier som media/kommunikation, internet, virksomhedsservices, brugerservices, finansiel teknologi, sundhedsteknologi, software og transaktioner.

“Momondo Group has built one of the most dynamic companies in the global online travel market, a high-growth sector with substantial opportunity ahead”, fortæller Michael Kumin, managing partner hos Great Hill til The Telegraph

Læs også: Glamping Hub får investering på 1 million dollars.

Opdateret kl. 22.10 – undertegnede skribent regnede lidt forkert og beløber er derfor 754 mill. men stadig utrolig flot og den største investeringsrunde et dansk Startup har modtaget