Arkiver

Nyheder

Drivr og CSE inviterer til “meet your technical co-founder”

Hvis du leder efter en udvikler eller en CTO til dit startup, så har du her muligheden for at møde en potenetiel teknisk co-founder. Hvis du har tekniske kompetencer, men leder efter muligheden for at omdanne dine evner til en forretning, så får du muligheden for at møde 10 startups fra Copenhagen School of Entrepreneurship. Af Pia Ella Elmegård.

Inkubatoren Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE) og det danske startup Drivr inviterer til “Meet your Technical Co-Founder” aften i Drivrs eget hovedkvarter i København. Aftenen handler om at bringe tekniske talenter sammen med passionerede og idérige iværksættere.

Startup Cribs: Kom indenfor hos Drivr.

KebabKebab, øl og pitches

10 foundere fra CSE fåe hver et minut og 30 sekunder til et pitch overfor det teknisk dygtige publikum. Og de gode folk fra Drivr og CSE deler kebab ud til de fremmødte, så der er ingen undskyldning for at blive væk.

Tilmeld dig her!

Iværksættere udfordrer dansk lovgivning med digital innovation.

Og sådan ser aftenen ud:

18:30 Welcome to Meet your technical co-founder
18:45 Claus Moseholm from GoViral
19:00 Intro til pitches
19:10 10 pitches and individual feedback
20:45 Networking: All developers will have a tag showing their specific skills

Kør Tesla med det danske startup Drivr.

Skriv et svar