Arkiver

BusinessNyheder

Unity Technologies får ny direktør

Spilmotoren og det danske startup, der er vokset betydeligt siden de flyttede til San Francisco, har skiftet direktør og dansk/islændingen David Helgason træder tilbage og overlader CEO posten til John Riccitiello, den tidligere CEO fra Electronic Art (EA).

Der har cirkuleret rygter om et salg af Unity Technologies, men det var nogle helt andre nyheder som David Helgason tidligere i dag offentliggjorde på den officielle blog. David trækker sig tilbage og overlader CEO stolen til John Riccitiello, en erfaren herre der tidligere har hjulpet David aktivt gennem hans rolle i Unity Technologies bestyrelse.

Lyt til vores podcast med David Helgason fra Unity Technologies.

David Helgason til NordicGameBits.com – “Unity still not for sale”

Vores engelske søstersite Nordic Game Bits var hurtig på aftrækkeren og fik et interview med David, før han skulle snakke med det amerikanske medie Re/Code.

Læs hele interviewet med David Helgason og Unity Technologies.

Om den nye CEO’s første tid, skriver David Helgason som svar på en kommentar i hans egen blog:

“Since John’s sleeping right now, I can answer for him: he is going to travel to visit several of our offices, and simply soak in the culture, the people, all the projects and ideas and opinions and dreams that Unity consists of, and not make any major decisions before he’s thoroughly versed in Unity. That will take more than a couple of weeks :)”

Vi følger udviklingen – stay tuned.

2 kommentarer

Skriv et svar