Arkiver

Nyheder

Rocket Labs udvider til 1300 m2 og inviterer på øl & bobler

Kontorfællesskabet Rocket Labs åbnede dørene august 2013 med en 400 m2 etage, en udvidelse i januar 2014, og har nu igen hamret en væg ned, så kontorfællesskabet rammer i alt 1300 m2. De holder Housewarming, og du er inviteret! Af Pia Ella Elmegård.

Det rå kontorfællesskab Rocket Labs ved Nørrebro station i København er et åbent miljø for seriøse digitale iværksættere. Og nu åbner de dørene til fælles fejring med øl, vin, bobler, Silicon Drinkabout, og hvad der ellers hører sig til en rigtig fredagsfest.

Læs også om Silicon Drinkabout CPH som indgangen til kernen i det danske startupmiljø.

Drik en øl med andre fede iværksættere

I dag huser Rocket Labs omkring 41 it opstartsvirksomheder, heriblandt delebilsplatformen MinilDinBil, spiludviklingsteamet Chroma Studio, link management værktøjet Linkfire, kommunikationsappen Cope It, og den markedsrevolutionerende ejendomsmæglerplatform Just-Sold.

Og på fredag er det danske startupmiljø inviteret til fælles fejring af en udvidelse, der understøtter fornemmelsen af et voksende dansk startupmiljø!

Rocket Labs Housewarming
Hejrevej 30, 1.
2400 København NV

En 800 m2 udvidelse giver plads til endnu mere synergi

Rocket Labs kontorfællesskabet har valgt at allokere alle pladser til digitale iværksættere, der arbejder med online eller tech-virksomhed. De tror på, at netop fællesskabets synergier er det, der skaber den egentlige værdi for de digitale iværksættere, som de desuden mener, der findes mange af – and more to come.

“Først og fremmest oplever vi, at der er et stort behov, og så giver kontorplads med ligesindede bare så ufattelig god mening på rigtig mange planer. Ved at samle ligesindede opstår synergier, som er for gode til at blive ignoreret. Den fysiske plads som vi sælger, bliver sekundær. Det handler først og fremmest om relevansen,” forklarer Rolf Rasmussen, CEO af Rocket Labs, og fortsætter

“Det er muligheden for at løfte dig selv og få sparring og hjælp. Og så er det også muligheden for at skabe ny forretning og muligheden for at eksponerer dig selv og din case for relevante spillere så som investorer og potentielle samarbejdspartnere.”

RL_moving