Arkiver

Nyheder

Soaked In Luxury åbner webshop efter bevist succes

Den danske modevirksomhed Soaked In Luxury offentliggøre åbningen af en helt ny webshop. På fredag kan du komme med i showroomet og blive gennemblødt i luksus.

Det rører på sig på den digitale scene og i kølvandet på DK Company’s nyerhvervede brandportefølje, er der skabt plads til et nyt digitalt showroom for Soaked in Luxury.

Mere end en webshop

Fredag d. 31. oktober lancerer Soaked In Luxury deres nyeste skud på salgskanalstammen, og en webshop gør det lettere for kvinder at købe high-end tøj og fashionable accessories.

”Webshoppen bliver ikke kun en onlineshop men også et showroom, hvor vi får mulighed for at vise hele kollektionen. Det fantastiske er, at nu vil kunderne møde hele vores Soaked In Luxury univers og samtidig have mulighed for at købe deres favoritter fra sæsonen,” udtaler Christina Strunge, Marketing Manager.

Det veletablerede fashionbrand har de sidste tolv år været behjælpelige med påklædningen af fashionable og luksusorienterede kvinder, og nu kan bluser, blazere, huer, handsker, strik og skjorter købes for kroner og Euros på den dugfriske webshop.

Du kan læse mere om den nye e-shop på vores søstersite Shopsonline.dk

Skriv et svar