Arkiver

Nyheder

Bracket holder styr på dine kabler

Med en lille aluminiums-dims ønsker et hold fra Aarhus at løse et vigtigt first world problem: sammenfiltrede kabler og et rodet skrivebord. Projektet er i dag gået live på Kickstarter, hvor de håber at få finansieret produktionen.

Den 21. oktober 2014 åbnede den amerikanske crowdfunding-platform Kickstarter op for danske projekter, og det blev dermed muligt for danske iværksættere at lave Kickstarter-kampagner uden et udenlandsk mellemled. En af de tidlige projekter er Project Bracket, hvis kampagne starter i dag. De håber at få rejst 250.000 DKK til indledende produktion af deres kabel organiserings værktøj.

Løser et vigtigt first world problem

Idéen til Bracket er udsprunget af en daglig irritation på iDeal Developments kontor i Latinerkvarteret i Aarhus. Hver dag når de kommer på arbejde, skal de bruge tid på at sætte op til fem kabler i deres Mac, og om igen når de kommer tilbage fra et møde med computeren.

esben_bjerregaardOfte er kablerne viklet ind i hinanden, og nogle gange er de faldet på gulvet. Det er ikke verdens største problem, men det irriterede os alligevel så meget, at vi brugte tid og energi på at løse det. Også derfor har vi med glimt i øjet givet kampagnen taglinen ‘solving an important first world problem’,” siger Esben Thorving Bjerregaard, partner hos iDeal Developments og projektleder på Project Bracket.

En måned til at blive finansieret

Kickstarter-kampagnen for Project Bracket varer en måned og det bliver en nervepirrende periode for teamet bag. Kickstarter bygger nemlig på konceptet “alt eller intet”, hvilket vil sige at hvis de ikke når deres økonomiske mål, får de ingen midler.

Vi har arbejdet på Bracket i lang tid og det vil være en kæmpe milepæl for os at nå kampagnens finansieringsmål. Det vil betyder, at vi endelig kan sætte Bracket i produktion og få den ud til folket. Og det er jo meningen med det hele,” siger Esben Thorving Bjerregaard.

Klik for her for at bidrage til Project Brackets Kickstarter kampagne.

Skriv et svar