Arkiver

Nyheder

Zalando er klar med billedsøgnings app i Danmark

I august måned testede Zalando deres billedsøgnings app, og de er nu lige på trapperne med den nye feature til de danske kunder. Den nye feature gør det muligt for kunderne at tage et billede af noget mode eller et bestemt mønster, og søge efter lignende produkter i Zalandos store udvalg. Featuren introduceres nu til iOS, og Android følger få dage senere.

Derudover er app’en fra Zalando nu blevet downloadet mere end 5 millioner gange siden introduktionen på Zalandos 15 markeder.

”Zalando Billedsøgning giver vores kunder en ny og smart måde at shoppe på online – hvad enten det er inspirerende mode fra ens venner eller streetstyle på gaden, så kan du nu søge efter lignende produkter hos Zalando og shoppe uden at have brugt en masse tid på at finde det,” fortæller Michael Lindskog, Regional Head Nordics hos Zalando.

”Zalando app’en er en af de mest populære shopping apps med næsten 80.000 downloads i Danmark og den nye innovative funktion skal være med til at sikre en endnu bedre brugeroplevelse og øget popularitet.”

Læs også: Zalando tester billedsøgning i mobil app

Den nye feature er udviklet i samarbejde med teknologipartner Cortexica og muliggør en helt ny innovativ måde at søge blandt de 1.500 mærker på Zalando.dk, hvilket skaber en endnu bedre oplevet brug af Zalando app’en. Men det stopper ikke her. Zalando har endnu flere funktioner på vej, som understreger det styrkede fokus på kundeoplevelsen; bl.a. Modenyt, som bliver en modesektion indeholdende inspirerende trends, looks, produktnyheder med mere.

”Vi arbejder løbende på nye teknologiske tilgange og innovative løsninger som kan gøre livet lidt lettere for vores mere end 13.7 millioner kunder i Europa, når de shopper hos Zalando. Det gælder f.eks. nye muligheder i interaktionen med vores store udvalg af mærker og produkter,” siger Christoph Lütke Schelhowe, VP Customer Experience hos Zalando.

“Udover at åbne for en ny tilgang til vores sortiment, så er Billedsøgning også en feature som giver mulighed for en sjovere og mere inspirerende shoppeoplevelse.”

Zalando app’en er blevet udviklet in-house af vores mobil afdeling bestående af 26 personer. Mere end 500 it-eksperter arbejder i den teknologiske afdeling hos Zalando, hvor størstedelen af processerne såsom logistik, design og betaling alle varetages af Zalando selv.

Skriv et svar