Arkiver

Nyheder

Den hidtil største #CPHFTW Townhall er lige om hjørnet

Fredag den 21. november stiler #CPHFTW efter at samle over tusinde ildsjæle fra startupverdenen til det fjerde Townhall møde. Af Halgir Winther Nagata.

Klokken 18 åbnes dørene og denne gang er der store talere på programmet, såsom David Helgason (Unity) og Thorvald Stigsen (Momondo), som vil dele ud af deres iværksætterrejse.

Som tidligere vil der være sintroduktioner til nogle danske startups, denne gang fra blandt andre Vivino, Autobutler og GoMore, samt community updates fra forskellige initiativtagere.

Et initiativ med store ambitioner

For snart et år siden blev initiativet #CPHFTW født, med det formål at konsolidere og sammen styrke det danske startup miljø. Efter tre Townhall møder, hvor deltagertallet er vokset fra 350 til 650, er der nu klart at det fjerde Townhall møde fredag den 21. november skydes i gang.

NSC_JasenkoHadzicVores ambitioner er store. Vi vil sikre at iværksættermiljøet mødes i en størrelsesorden, som hidtil er uset. Fire store Townhalls i løbet af kalenderåret skal være med til at sikre en fast kommunikation imellem alle, inspirere kommende iværksættere og sørge for at udenlandske investorer, samt iværksættere har en undskyldning for at komme forbi disse kanter. Trafik er nøgleordet,” siger Jasenko Hadzic fra #CPHFTW.

Vi vil have mere faciliteret networking

Det er det danske startup miljø der har taget initiativ til #CPHFTW, som er stiftet og finansieret af 85 tech startups. Det er et tydeligt tegn på, at det er hårdt tiltrængt, og at vi skal samles meget mere som iværksættermiljø end vi har gjort hidtil.

På vores fjerde Townhall kommer der til at være et meget større fokus på networking, hvor vi kommer til at yde en aktiv indsats for at forbinde folk med ligesindede såvel som de profiler som de søger. Feedbacken fra sidst er at folk gerne vil have mere tid til networking og dette fokuserer vi fuldt ud på nu,” siger Jasenko Hadzic.

Jasenko forklarer at det kommende Townhall byder på rige muligheder for startups at møde nye medarbejdere, men også en optimal indgangsvinkel for dem der leder sig hen mod startup miljøet. Der er masser af folk der overvejer at tage det skridt ind i vores verden, og på Townhall #4 kan de finde ud af om de skal tage det skridt. Miljøet skal således ikke blot udvikles, men også vokse.

Fremtidige Townhalls skal være vært for over tusinde mennesker, og det første af den størrelsesorden forventes at ramme København fredag 21. november. Hvis du er interesseret i at lære miljøet at kende på en helt ny måde, så ved du hvor du skal befinde dig fredag d. 21. November kl. 18.

Tilmeld dig gratis og vær med til at udvikle det danske startup miljø. Øl og vand er dertil gratis til eventet, så nu har du ingen undskyldninger.

Hvad: #CPHFTW Townhall #4
Hvornår: Fredag 21. november kl. 18:00
Hvor: Den Grå Hal, Refshalevej 2, 1436 København
Tilmelding: Eventbrite

Du kan følge med i alle #CPHFTWs aktiviteter på www.cphftw.dk og via Twitter og Facebook.

2 kommentarer

Skriv et svar