Arkiver

Nyheder

Live funding forhandling: Hvordan foregår det egentligt?

Kom helt tæt på forhandlingerne mellem et startup og en mulig investor, når Startupbootcamp inviterer til live forhandling på scenen på deres hovedkvarter i hjertet af København. Af Mia Grosen.

Gulnaz_EasySizeEn iværksætter, en investor og en advokat. Det er hovedpersonerne onsdag d. 12. november, når virksomheden EasySize indgår i forhandlinger om mulig investering med et ventureselskab med CEO og stifter Gulnaz Khusainova i front. På en scene foran 150 tilskuere vel og mærke.

I selskab med Sunstone, Bird&Bird og EasySize

Eventet giver dig en unik mulighed for at få indsigt i, hvordan en samtale med en venture kapitalist forløber, hvad der bliver spurgt ind til, og ikke mindst hvordan du som iværksætter skal agere.

Læs også: EasySize hjælper dig med at finde den rigtige størrelse.

Og de gode råd kommer ikke fra hvem som helst. Sunstone Capital, repræsenteret ved Christian Jepsen, har investeret i iværksættervirksomheder de sidste 10 år, blandt andre Templafy, Issuu og addwish, og Christian Jepsen kan godt benævnes, som en af de mere erfarne investorer på området i Danmark.

EasySize er som nævnt iværksættervirksomheden, der søger investering, og advokat Martin von Haller Grænbæk fra Bird&Bird vil sidde med ved forhandlingsbordet på samme side som Gulnaz Khusainova, CEO hos EasySize.

Eventet er gratis, og der er kun 150 pladser, så skynd dig at tilmeld dig, hvis du skal med!

Læs mere om eventet på Facebook og tilmeld dig her på eventbrite.

 Læs også: Lydmuren blev brudt til Startupbootcamp Mobility DEMODAY.

Skriv et svar