Arkiver

E-handel

DIBS analyse af E-handel 2014 anden del

I første del af DIBS’ nyeste e-handelsanalyse, havde vi fokus på stigningen indenfor e-handel og onlineshopping via mobileenheder. I denne del kigger vi på at teknologien er moden til det næste skridt – nemlig betalingsløsninger til  de mobileshoppere.

Teknologien er nået et modent punkt og responsivt design er hos flere webshopejere i højsædet, dermed er det tid til at e-handlen tager næste skridt. Enhederne er tilstrækkelig gode, nettet er hurtigt og butikkerne er brugervenlige, velassocierede og det er let for forbrugerne at navigere rundt.

Problemet består i at flere forbrugere finder det besværligt at indtaste sit kontnummer når man eksempelvis sidder i bussen eller sidder i sofaen og bestiller take-away. 40% af danske mobileshoppere ønsker at kunne gemme betalingsoplysninger i mobilen. 17% siger endda at de vil handle oftere online, hvis de kunne undgå at hive kortet op at pungen.

Teknologien i forhold til mobilbetaling, er inde i hurtig udvikling. I efteråret lancerede Apple – Apple Pay, som endnu ikke er tilgængelig i Danmark. I flere tilfælde bliver det snart muligt, at betale med MobilePay på mange webshops. Næste år lancerer mindst én af de større kortvirksomheder en løsning, der kan gøre det nemmere for kunderne at gemme betalingsinformationer på mobileenheder.

Læs yderligere omkring betalingsmuligheder: Hvilke betalingsmuligheder tilbyder du dine kunder. 

Betalingsløsninger 2014

Læs første del af DIBS analyse af E-handel 2014.

Mobile betalingssystemer er inde i en teknologisk udviklingsfase, som måske vil betyde at betalingssystemer i fremtiden ikke vil stå i vejen for køb på nettet.

 

 

Skriv et svar