Arkiver

Nyheder

Trendsonline guider: Ugens events

Som altid i det danske startupmiljø er der i denne uge et mylder af events og konferencer, som vi skal følge med i. Trendsonline-redaktionen guider dig her til denne uges fire vigtigste events, som vi synes, du skal holde øje med. Af Tina Søndergaard.

Driving IT

På fredag den 14. afholder ingeniørforeningen IDA årets Driving IT konference i Ingeniørhuset på Kalvebod Brygge. Her kan du møde over 50 talere inden for temaer som blandt andet Open Source, Internet of Things og Privacy.

Læs mere om eventet her.

JacobApplebaum_DrivingITBlandt årets prominente talere finder man for eksempel den verdenskendte hacker Jacob Applebaum, som foruden at være ven med Edward Snowden også har arbejdet med Wikileaks. Du kan også møde startuppet BRAGI med danske Nikolaj Hviid i spidsen, som har formået at rejse 20 mio. kr. i den hidtil største danske Kickstarter kampagne.

Se hele programmet her.

Billetten koster 500 kr., men brug linket her og få en Trendsonline-rabat.  Tilmeld dig DrivingIT.

Skulle du ikke have mulighed for at deltage i eventet, kan man følge med på twitter under hashtagget: #drivingit14 og på Conferize.

SCALEit

Hele ugen den 10. til og med 14. november går det løs i San Francisco til efterårets SCALEit bootcamp.

nSales, Combidat, WakeUpData, ANAS, Mediaworkers, Akklaim og ARPEDIO er de syv heldige startups, som skal præsentere deres produkter og gode idéer til en række fremtrædende Silicon Valley guruer og danske startup-pionerer, som lever drømmen ud “over there”.

Læs mere om de danske deltagere her.

Hvis du ikke er så heldig at være en af deltagerne i efterårets event, så har du mulighed for at følge med i, hvad der sker i feedet på facebook.

Startupbootcamp Investment Lab

Onsdag den 12. november er der Investment Lab i Startupbootcamps lokaler på Landemærket 8 i centrum af København. Investment Lab er et samarbejde mellem Startupbootcamp, advokaterne Bird&Bird og DealCircle, som skal give iværksættere indsigt i processen omkring en investering.

Læs hvad sidste års deltagere fik ud af eventet her.

Du kan møde nogle af Danmarks fremmeste VCer, startup advokater og selvfølgelig startups, som har været igennem investeringsmøllen. Du får chancen for at stille de spørgsmål, du ikke kunne få svar på i Dragons Den. Tilmeld dig eventet her.

Danish Tech Challenge

Torsdag den 13. november er der åbent hus i Danish Tech Challenge lokalerne hos Scion DTU i Lyngby. Her er der mulighed for at Cortrium c3møde deltagerne i det første Danish Tech Challenge og få et indblik i den udvikliing produkterne har gennemgået siden acceleratorprogrammet startede i september.

Se eftermiddagens program her.

Blandt årets 22 deltagere finder vi blandt andre Cortrium, Rokoko og Future Electrik, som alle  har muligheden for at løbe af med sejren og de 500.000 kr., når programmet slutter i december.

Læs mere om deltagerne i Danish Tech Challenge her.

Det er gratis at deltage i eventet, som du kan tilmelde dig her.

Skriv et svar