Arkiver

E-handel

6 eksempler på webshops med bemærkelsesværdige brugeroplevelser

På Shopsonline holder vi dagligt et vågent øje med hvad der sker i e-handels regi og det forekommer sig således at vi lever i en spændende tid med mange nye teknologiske muligheder, og kreative tiltag bliver iværksat rundt omkring på de danske netbutikker hver dag.

Derfor har vi længe ønsket at fremhæve nogle eksempler, som forhåbentlig kan inspirere og bidrage til nytænkning. Dog skal det tilføjes at vores udvalgte netbutikker ikke er perfekte hele vejen rundt, men de formår at tage chancer og flytte grænser, som giver deres brugere lidt ud over det sædvanlige.

Vi har i samarbejde med Brian Brandt, founder af Clickstarter.dk udvalgt 6 eksempler på webshops med lidt ekstra xfactor.

Så lad os tage et kig på nogle af de udvalgte netbutikker, som forsøger sig med nye tiltag og som gør sig bemærkelsesværdige for deres tilgang til brugeroplevelsen.

#1 – The Cloakroom

 

Skærmbillede 2014-11-11 kl. 13.55.08

En helt igennem personlig shopping oplevelse finder du hos The Cloakroom. Du ser en lang række billeder af mennesker i forskellige stil-arter og en række forskellige mærker som du ønsker. Du vælger også dit pris-niveau undervejs.
Det ender med at du bliver ringet op af en “personlig shopper” – som spørger ind til din stil.
Du får derefter sendt en boks, fyldt med tøj der matcher din stil. Det du ikke finder interessant, sender du bare tilbage.

#2 – AndSneaks

 

Skærmbillede 2014-11-11 kl. 13.58.20

AndSneaks er taget med, fordi den har en produkt-præsentation, som er nytænkende med det fulde look af et produkt som det første du ser på produktsiden. Det koblet sammen med en 360 graders visning, der sker helt trinløst, giver et cool look som egner sig perfekt til målgruppen.

#3 – HuskHaven

 

Skærmbillede 2014-11-11 kl. 14.01.06

Huskhaven.dk udmærker sig ved at have et online magasin der udkommer hvert kvartal. Det indeholder en række gode artikler om havearbejde, tips, tricks og produktanmeldelser. Det er artikler af høj kvalitet, som skaber besøgende der har lyst til at komme tilbage igen og igen.

#4 – Soulland

 

Soulland.dk

Soulland eksperimenterer med billeder, animationer, tekster og videoer om deres produkter. Det kan virke meget forvirrende, men til gengæld skinner det klart igennem, at shoppen går kraftigt ind for deres produkter.
Hele deres univers med Curated og Bulletin drager dig ind i en modeverden, hvor du har svært ved at komme væk fra, når først du er fanget.

#5 – StyleBox

 

Stylebox.dk

Stylebox by Matas – Det er ikke webshoppen du logger ind på først, men stylebox blog og booking side. Kombinationen af Video content, tips og booking giver en god helhedsoplevelse. Brugerne kan også følge med i alle nyhederne der sker indenfor beauty kategorien.

#6 – Design2cover

 

Design2cover.dk

Design2cover gør noget der kan virke kompleks, enkelt og ligetil. Ikke så meget bøvl med teknisk snak. Upload et billede, flyt den på plads og tjekud. Det gør det til en leg at få lavet personlige og unikke covers, plakater og invitationer.

Afslutningsvis skal der lyde et tak til Brian Brandt for hans kommentarer. Hvis I har kommentarer, ideer eller netbutikker vi bør kiggee nærmere på, så skriv endelig en mail til os.

Skriv et svar